17. helmikuuta 2015

VALOA ELÄMÄÄN

Sunnuntaina uusien ostosten kuvaamisen lisäksi ratsastin noilla uusilla vermeillä. Olin jo unohtanut kuinka kamalaa uusien saappaiden sisäänajo onkaan... Harjoitusravista sai vain unelmoida, sillä saappaat hiersivät niin pahasti sekä polvitaipeesta että kantapäästä. Sai kyllä huomata kuinka tärkeää on, että jokainen kehon osa on hallinnassa. Nyt kun jalkojen koordinaatio oli hieman hukassa, heiluivat myös kädet missä sattuu. Tänään oli jo onneksi helpompi ratsastaa, eivätkä saappaat hiertäneet enään niin paljon.
Noh, itse sunnuntain ratsastus tosiaan sujui tuolla kuolaimella todella hyvin. En tehnyt lähes mitään järkevää saappaiteni takia, lähinnä rennosti liikutin hevosen. Joten en rupea selittelemään turhia, nauttikaa ihanan valoisista maneesikuvista ja kaikkialla heiluvista raajoistani.
A on viime aikoina ollut välillä ihan pöhkö.. Radio varmasti murhaa ja oviaukosta saattaa hetkenä minä hyvänsä lentää alieneita. Huoh.
Koko ratsastus oli aikamoista säätöä uusien vehkeiden kanssa. Satulahuovan kiristysnauhat liian löysällä, saappaat hiersi, kuolain liian iso ymsymsyms. Mutta hyvin se meni. Samaa en uskalla sanoa huomisesta klinikasta. Tuomio voi olla ihan mitä vain, joka vähän jännittää.

Huomasittehan myös uuden ulkoasun! Vähän myöhässä olen tämän talvibannerin kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti