15. helmikuuta 2015

PALJON UUSIA OSTOKSIA

Noniin nyt on aika palata elävien kirjoihin. Velvollisuuteni Kuninkaantien lukion abina on nyt hoidettu ja kahden jäätävän tunnin penkkariajelun jälkeen abiristeilyltäkin hengissä selvinneenä raahauduin lauantaina 5 tunnin shoppailureissulle. Arbaleesia sai monta kivaa uutta juttua, ja niin myös minä.

Kaikissa heppatarvikeliikkeissä oli tosiaan ystävänpäivän alet, joiden johdosta mukaan tarttui uudet saappaat, hanskat, huopa ja vihdoin postissa saapunut enkkuviltti (jonka tosin onnistuin heti värjäämään uusilla saappailla).
Mainitsin jo viime postauksesa rikkoneeni nuo Tretornin saappaat, ja en ilman saappaita yksinkertaisesti pärjää, joten nyt piti äkkiä saada uudet. Hipposportissa olisi ollut yhdet sopivat Soubiracit jotka tosin olisi pitänyt tilata sentin pidemmällä varrella, mutta kokemukseni Soubiracin vetoketjuista on niin huonot etten halunnut maksaa noista saappaista 500e (tai no, alennuksen kanssa 400, mutta silti). Königs favorit zipitkin kävivät mielessä, mutta ne olisi pitänyt lestiä myöten tilata mittatilauksena jolloin hintaa olisi tullut 800-900e. Tulen joskus hankkimaan nuo Königsit, mutta en vielä tähän tilanteeseen kun kisataan vain seura-aluetasoa.

Lopulta päädyin aikaisemminkin katsomiini Hööksin Arezzo saappaisiin. Ne on turhan pehmeää nahkaa, mutta muuten todella sopivat (ja niissä on tuo koulukorotus ulkoreunassa!) 180e hintakaan ei päätä huimannut. Jätän nuo nyt varmaan sisäänajon jälkeen kisasaappaiksi ja korjautan hieman liian lyhyiden Soubiracieni vetoketjut ottaen ne treenisaappaiksi.
Hööksistä ostettiin myös Arbaleesialle uusi ihana satulahuopa ja itselleni kympillä kotikäyttöön hanskat.
Kuten alussa mainitsin, saapui pari päivää sitten myös tilaamamme enkkuviltti. Viltti on tosiaan se aito ja alkuperäinen Early's of Witney ja se on niiiiin mukava! Keventäessä tuntuu siltä kuin istuisi pilvilinnan päälle. En ymmärrä miten ollaan pärjätty ilman tuota ja säädetty sähköistävien fleeceloimien kanssa.
Testattiin tänään myös kaapissa lojunutta Myler kuolainta (oliivi, sylinteri keskellä, kupariraidat). Äiti kovasti väitti että Arbaleesia ei siedä oliivirenkaita, ja että kuolain ei sovi sille yhtään. Noh miten kävikään. Arbaleesia ei aukonut suutaan yhtään, se taipui hyvin (suoran kanssa ongelmana ettei taivu), oli rauhallinen suusta ja kaikin puolin mahtava. Tämä kyseinen kaapissa lojunut kuolain on Arbaleesialle tosin aivan liian iso ja tulikin reilusti suupielistä ulos, pitäisi saada se vaihdettua pari senttiä lyhyempään versioon.. Jätetään varmaan sen käyttö nyt siksi aikaa, että saadaan lyhyempi versio.
Stay tuned, lähiaikoina on tulossa paljon postauksia!

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihania ostoksia! Meillä taitaa olla tuo sama viltti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi viltti on kyllä niiiiiin ihana <3

   Poista
 2. Ihania ostoksia! Itsekin olen jo kauan himoinnut aitoa enkkuvilttiä, mutta toistaiseksi ylimääräisiä pennosia ei ole siihen löytynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep aika tyyrishän se on, mutta ompahan edes yksi loimi joka kestää loppuelämän :)

   Poista
 3. Anonyymi16/2/15

  Mistä oot tilannu ton viltin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen paikka kuin lumottu.net :)

   Poista
  2. Anonyymi16/2/15

   Tyhmä kysymys, mut miten tuolta tilataan? :D

   Poista
  3. En tiiä kun äiti hoiti noi jutut, jos löydät jostain sieltä liikkeen yhteystietoja/sähköpostia niin laita viestiä että haluaisit tilata, niin kai äiti hoiti sen :)

   Poista
 4. Anonyymi16/2/15

  nina@lumottu.net t. äiti

  VastaaPoista
 5. Moi! Pakko kysyä mistä ostit ton enkkuviltin :)! Koska haluisin itsekkin tuon alkuperäisen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, sitä liikettä ei valitettavasti enää ole :/ briteistä tilaamalla varmaan sais!

   Poista
  2. Petra27/9/16

   Laitoin säpöö tohon sähköpostiin tossa kommenteissa ja kyllä se liike vieläkin vaan on :'D

   Poista
  3. Haha okei, nettisivua ei vaan toiminut enää, varmaan osoite vaihtunut :D

   Poista