13. huhtikuuta 2013

TILANNEKATSAUS

Klinikka on siis ylihuomenna, saatiin se siirrettyä torstaista siihen. Ja Fanny Littorin kävi tänään katsomassa Arbaleesiaa. Siis sehän ei ole pitkään aikaan enään ontunut, missään askellajissa. Turvotuskin on ollut viime päivinä minimaalista. Musta tuntuu että ne ei saa klinikalla mitään selville tätä menoa.. Piirsin nyt teille havainnollistavan kuvan siitä mitkä kohdat sillä oli varsinkin jumissa. Kaikki lihasongelmat heijastuu siitä että se ei käytä etujalkojaan, tarkemmin etuvuohisniveliään oikein, joka rasittaa loppua kroppaa.. Fanny sanoi sitten, että uskoo ongelman olevan etujaloissa eikä selässä. Joten nyt tiedetään sitten mitä klinikalla pitäisi tutkia.
Kattokaa sen kaunista harjaa..... Onneksi maanantaina vaihtuu loimet niin saataisiin takaisin tuo talvella menetetty pätkä.
Ratsastin myös ennen Fannyn tuloa ilman satulaa, se liikkui vähän normaalia paremmin ja laukka varsinkin oli paljon parempaa kuin pari päivää sitten. Kaikista oudointa on se että se liikkuu paremmin mun kanssa, kuin äidin. Laitoin tähän alle nyt pari julkaisematonta kuvaa sunnuntailta, ennen sitä maanantaita jolloin se ontui. Noista kuvista ei kyllä huomaisi että hevosella on kipeetä jossain.
 Sitten vielä loppuun tarkempi kuva tuosta Dyonin huovasta. Niin eipähän sekään nyt sovi meidän satulaan, hei oikeesti ei naurata enään. En tiedä näyttääkö teidän silmään niin pahalta, mutta lyhythän se on.. Miksi oi miksi meidän satula on noin oudon muotoinen? Lisäksi saatiin tuollainen minipanssarivyö tallikaverilta.
Haluaisitteko muuten myday-videon klinikkareissusta vai perinteisen postauksen?

14 kommenttia:

  1. Ei toi mun mielestä näytä yhtään hassulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, pitäis varmaan kokeilla uusiks vielä :D Ku tykkään muuten tosta huovasta..

      Poista
  2. Tee myday video! Hienoja kuvia noi! :)

    VastaaPoista
  3. Eikö teillä oo muita satuloita, mihin toi huopa sopisi paremmin? :) Ja voihan aina mennä pelkällä huovallakin, jos haluaa vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulusatula joo, mutta kun tosta piti tulla esteisiin kisahuopa... :D

      Poista
  4. Anonyymi13/4/13

    Sanoisin että se on toi romaani/karvajuttu tuolla tyhmän näkönen eikä se huopa. Ihana muuten toi huopa, ihan himottas itteäkin ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit kun en laittanu kuvaa ilman sitä. Se siis ei sovi yhtään ilman tuota romaania, jäi yli 5cm lyhyeksi.... :/ Toi huopa on kyllä ihana :)

      Poista
  5. Toi huopa ei näytä mun mielestä ollenkaan hassulta : ) Kiva postaus ja kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  6. mun mielestä toi huopa näyttää ihan hyvältä ton satulan kaa ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mä taidan sitten huolehtia turhia :D

      Poista
  7. Anonyymi13/4/13

    Saanko kysyä että miksi lähditte Wikneriltä? Oliko tallissa jotain negatiivista? Omalle ponille mietin uutta kotitallia, ja mietin että onko sun mielestä wikner hyvä vai huono? Kannattaako siis sinne laittaa oma poni, vai onko siellä jotain sellaista johon ainakin sinä kiinnitit huomiota, ja se vaikutti tallinvaihtoon? Vai oliko sulla ongelmana hinta? Entäs ridamahollisuudet, saako maneesissa ratsastella koska vain/onko se tyhjänä usein? Entä onko mahdollisuutta maastoesteisiin, maastoon, tai ulkona kentällä ratsastamiseen? Entä onko omistaja mukava? Onko siellä jotain hyvin positiivista/mistä sait idean laittaa arbaleesian wiknerille? Onko wikneri mielestäsi hyvä vai huono? Onko maneesi lämmitetty/voihan siellä hypätä ja ratsastaa hyvin kouluratsastusta? /sori kun utelen, pitäisi siis omalle ponskulle saada uusi kotitalli, ja tärkeintä olisi se että saisi maneesissa ridailla milloin vain/mitä vain ilman muita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arbaleesia on ostettu Wikneriltä, siksi siellä :) Ja älä noilla kriteereillä Wiknerille mene... Maneesissa ei voi ridata ridakoulutuntien takia, muutenkin koko paikka keskittyy enemmä siihe ridakoulutoimintaa, tunteja yleensä 15-20(21) Maneesi ei siis käytännössä koskaan tyhjä. Hinta on ihan liikaa olosuhteisiin nähden, toki puitteet muuten erinomaiset. Hoito on myös hyvää. Ulkokentällä ei saa ridata talvisin ja yläkenttä käyttökelvoton yleensä. Maastot on ok ja maastoesteitä on. Maneesi ei oo lämmitetty. Mutta tosiaan en suosittele jos haluat talvisin ridatakkin :D Susannalta (puoliverinenprinssi.blogspot) löytyy varmaan myös ajankohtasempaa tietoa tallista :) Oon kyllä tosi ilonen että vaihettiin tallia :)

      Poista