2. tammikuuta 2016

Uuden vuoden aloitus

Uusi vuosi. Se aika jolloin on hyvä nollata ja aloittaa alusta. Hyvä muistella kulunutta vuotta. Hyvä kääntää katse eteenpäin.
Yleensä ihmiset rohkaistuvat tammikuun alussa muuttamaan elämäänsä. On tipatonta tammikuuta, on vegaanitammikuuta ja ties mitä. Kuntosalikortteja myydään ennätysmäärä ja me suomalaiset jotenkin heräämme horroksesta. Kaikki kihisevät uudesta energiasta ja kaikki tuntuu mahdolliselta. Sisäiset opportunistimme heräävät henkiin. Ehkä saan jopa aikaiseksi hankittua vihdoinkin sen ajokortin. Ehkä Arbaleesia vihdoin oppii ne laukanvaihdot. Ehkä ehkä ehkä, niin paljon mahdollisuuksia,
Tämä on nyt tälläinen vuoden aloitus-postaus. Meillä on tässä tuttuun tapaan uusien tuulien havinaa havaittavissa. Viime vuonna vaihdettiin tallia vuodenvaihteessa, tänä vuonna mennään vähemmän dramaattisilla muutoksilla. Arbaleesia sai nimittäin taas uuden loimen.. :D Ei vaan, mulla on tässä vaihtoreissua Belgiaan, uutta valmennusta, pitkään haaveillun projektin toteuttamista ja ennen kaikkea uutta energiaa.

Tallin uudenvuoden kekkereissä sain muuten kuulla huhtikuun supermageista kilpailuista. Vihdoin pääsen työstämään sitä küria minkä olen aina halunnut tehdä! Tietysti Star Wars teemana, päätinhän mä aikoinaan (ennen kuin olin edes nähnyt Star Warsit) että jos omistaisin mustan varsan nimeäisin sen Darth Vaderiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti