15. heinäkuuta 2013

MYDAY: ENSIMMÄISET PÄIVÄT SAARELLA

Minitorstai
Pitkän, korjaan, hyvin pitkän skobamatkan jälkeen olin vihdoinkin perillä. Inka ja muut tuli autolla perässä. Saarelle tultaessa kävin ensin näyttämässä Inkalle paikat, siivoiltiin vähän, laitettiin Valpuri vesille ja lähdettiin sitten soutamaan viereisille kallioille.
Perjantai
10.00 Herätys soi
Ruuan ja muiden aamujuttujen jälkeen lähdettiin tallille katsomaan ponskeja pitkästä aikaa. Ensin veneellä Sandnäsuddiin, josta jatkettiin skoballa Brobyhyn. 15km matka tallille tuntui puuduttuvan pitkältä, mutkainen sorahiekkatie ja skoba ei ollu kiva yhdistelmä.
12.15 Vihdoin tallilla
Heppa kuntoon ja mars kentälle. Tarkoituksena oli tehdä lyhyt koulutreeni, asteita oli lähemmäs 30 ja sekä poni että minä olimme ihan naatteja jo 30min jälkeen. En jaksanut miettiä mitään järkevää, joten kierreltiin vain kenttää ympäri, puolivälissä treeniä haettiin lisävirtaa hyppäämällä kaksi estettä. Poni virkistyi vähän ja ratsastettiin vielä hetki päättömästi ympäri kenttää.
Jalka karkaili jonnekki...
Wiiiiiiii
13.15 Deli
Bella pääsi takaisin tarhaan ötököiden kiusattavaksi ja samalla haettiin Deli kentälle juoksentelemaan. Oletin että se vähän irroittelisi, mutta pikkunenhän pisti ihan ranttaliksi. Se veti kiitolaukkaa kenttää ympäri niin kovaa kuin jaloistaan pääsi. Mä en oo varmaan ikinä nähny mitään niin söpöä. Se sai juoksennella parikytä minuuttia, kunnes tarkoitus oli ottaa se kiinni. Jepjep ei se ollutkaan niin helppoa kuin luulin. Shettikset osaa kyllä olla niin ovelia :D
*Bella hirnuu kaukaisuudessa*
*Deli vetää 360° käännöksen, rakaaaas mä tuuuuuuuuuuuuuuun*
 14.30 Tammisaaressa
Tarkoitus oli mennä vasta lauantaina Tammisaareen, mutta innostuttiin jo perjantaina käymään siellä. Käytiin vähän kiertelemässä ja ottamassa kuvia, kunnes päädyttiin Wi-Box nimiseen kahvilaan. Jos joku on joskus Tammisaareen menossa niin suosittelen tuolla käymistä. Paras kahvila missä oon ikinä käynyt.
VakavastiOtettavaTuristi
Illalla
Takaisin tultaessa lähdettiin taas vesille, yritettiin myös rohkaista tota puudelia uimaan, mutta ei se oikein tykännyt ideasta. Otettiin vähän osumaa kiviin ja kateltiin kokkoa hetki, käytiin jopa uimassa siinä 26 asteisessa vedessä, miten niin mittari rikki.. Hyytävän uintireissun jälkeen tietysti saunaan jonka jälkeen vielä syötiin iltapalaksi saaristosushia (eli matalasuolaista graavilohta joka maistui siltä sushilohelta)Niin ja päästiinhän me ihailemaan kyytä vähän turhankin läheltä, kävelin laiturilta mökille, kunnes yhtäkkiä jokin kiemurteli kippurassa jalkojeni vieressä, arvatkaa mikä paniikki iski. Aloin vaan kiljumaan ja loikin kauhuissani eteenpäin. Ei se aionnut onneksi hyökätä, se taisi pelästyä ihan yhtä paljon kuin mä. Onneksi ei nähty sitä enään uudestaan. 
 Valpurihan on katsastustarrojen mukaan ainakin vuodelta 1989, ja no siltä se vähän näyttääkin :D
 Hups..
1.00 Nukkumaan
Ensimmäinen päivä ohi. Vaikka me oltiin väsyneitä niin kyllähän sitä piti kattoa Hannibalia pitkälle yöhön ja jutella tyhmiä. 

10 kommenttia:

  1. uu tää oli kiva postaus ja ihanii kuviii! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Ja hienoja kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16/7/13

    ui delistä upeita kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siitä saakkaan muuta kuin upeita kuvia :)

      Poista
  4. kiva postaus ja huippuja kuvia:)!!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi17/7/13

    teistä näkee et ootte hyvii kavereita ton sun blondin kaverin kaa ku ootte jokapostauksessa aina kahestaan!! :D

    VastaaPoista