19. heinäkuuta 2013

MYDAY: KOLMAS PÄIVÄ SAARELLA

Lauantai
9.45 Herätys
Herättyämme lähdettiin heti taas tallille. Päivä vaikutti yhtä karseen kuumalta ja tuulettomalta kuin perjantaikin. 
12.00 Tallilla
Poni taas kuntoon, tarkoitus oli vähän hypätä joten jätin satulan pois. Milloinkohan olin viimeksi hypännyt kunnolla? Arbaleesiallahan ei enään valitettavasti saa hypätä. Olin tosi innoissani ja niin oli ponikin. Esteet oli kentällä valmiiksi; kaksi linjaa ja yksi okseri. En nähnyt ideaa ruveta niitä siirtelemään joten mentiin niitä. Välillä oli aika työlästä yrittää pysyä selässä, voitte kuvitella vaan kun alla oli sellanen innostuksesta eteenpäin laukkaava pomppiva poni. Joten keskittyminen oli aika lailla siinä tasapainossa ja välillä vähän kaikki muu unohtui. Bella kuitenkin hyppäsi ihan super hienosti ja kääntyi vaikka paikallaan, just sellasta ihanaa ponimeininkiä. Ratsastuksen jälkeen taas poneille mössöt ja kohti Tammisaarea.
Pahoittelen kauniita blurrauksia yms..
14.50 Tammisaaressa
Lämpötila vaan jatkoi nousuaan, jos tollanen mittari näytti 31 niin luoja voitte vaan arvata miltä se tuntui. Tultiin siis Tammisaareen vähän myöhässä, ei oikein oltu älytty että kaikki kaupat menee kiinni yhdeltä. Noh, otettiin taas vähän kuvia ja käytiin sitten syömässä jätskit.
16.45 Takaisin saarelle
Ajeltiin sitten Tammisaaresta satamaan päin ja jatkettiin taas matka veneellä. Ehdittiin nyt ottaa ensimmäisen kerran viikonlopun aikana aurinkoa. Aikaa vierähtikin sitten pari tuntia laiturilla makaillen, kuunnellen musiikkia ja onkien. Voitte arvata tuliko sitä kalaa kun jätettiin onki laiturin ja sillan väliin vaan lillumaan. Käytiin taas vähän soutamassa ja tehtiin taas kokko, tai no poltettiin lähinnä niitä kaatuneiden puiden oksia. Myöhemmin illalla otettiin taas vähän kuvia auringonlaskun valaistessa kivasti.
00.30 Nukkumaan
Päästiin jo vähän aikasemmi nukkumaan, vitsit mikä saavutus. Katottiin jakso vähemmän Hannibalia, ehkä se johtui siitä :D

6 kommenttia: