29. kesäkuuta 2016

Juhannus

Pitkästä aikaa saatte muutakin kuin kuvia Arbaleesiasta. Vietin tänäkin vuonna juhannuksen tuttuun tapaan saarella. Sää oli huima parannus viime vuoden räntäsateeseen, ja shortsitkin sai kaivaa laukun pohjalta esille. Rohkenimme jopa kahden vuoden pähkäilyn jälkeen lähteä miniveneellä ajamaan tunnin päähän Tammisaareen. Oon aina ollut vähän hermoheikko vesillä, vaikka olenkin koko elämäni veneillyt. En tiedä mitään kamalempaa ääntä kuin syvyysmittarin varoituspiipityksen! Sen takia oonkin niin ylpeä itsestäni, että uskalsin ajaa erään kanaalin kautta, jossa syvyys oli mallia pystyisin kävellä sen läpi kastelematta shortsejani.
Kannattava reissu Tammisaareen; hyvän ruoan lisäksi sain tuon venematkan myötä todella paljon itsevarmuutta ja rohkeutta veneilytaitoihini.
Itse juhannus oli todella kiva. Emme ehtineet tylsistyä kertaakaan, sillä tuolla saarella oli todella paljon tekemistä. Kyllä huomaa, että käydään siellä suunilleen silloin kerran juhannuksena :'D Nallekin oli ihan innosta soikeena, voitte kuvitella että tuo noutaja oli ihan kokoajan vedessä. Ensimmäinen asia aamulla: uimaan. Viimeinen asia illalla: uimaan.
Siivoamisen, veneilyn, minigolfailun ja OITNB kattomisen lisäksi me suppailtiin! Ensin varovasti istualteen, ja sitten rohkeasti vaan seisten. Todella hauskaa, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos on mahdollisuus!
Itse kokkomme oli oikeasti vuosisadan häpeäpilkku. Nallekin oli sitä mieltä, että yrittäkää nyt edes vähän. Kateellisina sitten katseltiin naapurien lieskoja, ja naurettiin omalle savuavalle märälle puu&lehtikasalle :D
Kauniita auringonlaskuja, sadetta, sumua ja hyvää seuraa. Kerrassaan mukava juhannus.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi1/7/16

  Näinhän väärin, eihän koiralla ole punkkipantaa kaulassa vedessä? Toivottavasti ei, se on eliöille ihan oikeasti myrkyllistä ja siitä varoitetaan punkkipannan käyttöohjeissakin. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa on nyt vaan se ongelma, että en voi millään tavalla kontrolloida milloin tuo otus saa päähänsä yhtäkkiä juosta uimaan. Panta kuitenkin saaristossa täytyy olla _koko ajan_ ellei halua noukkia tunnin sisään kymmentä punkkia. Eli Nalle saisi mennä kontrolloidusti veteen vain silloin kun olen heti rannalla laittamassa pantaa pois ja takas, joka ei millään tavalla ole toteutettavissa. Samoin sitten pitäisi olla koko ajan mukana kumihanskat yms koska ihmisen ihohan ei tuohon pantaan saa koskea. Toki ympäristöstä huolehtiminen on tärkeää, mutta rajansa kaikella. Toki sen voi ottaa pois sitten kun tietää että nyt vietetään pidempi aika vedessä.

   Mä oisin vaan kiitollinen jos tuo panta maagisesti kadottaisi kaikki kalat meidän laiturin vierestä :'D

   Poista
 2. Tää postaus oli tosi kiva, ja tosi kivoja kuvia myös :)! ja vitsit oot tosi kaunis!

  http://monajasanti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aw kiitos piristävästä kommentista!:)

   Poista