27. joulukuuta 2013

"JOULU"RATSASTUS

Meillä oli Arbaleesian kanssa vähän erilainen jouluratsastus. Kaikki muut menee johonkin joulumaastoon ja me sit vedetään kankitreeni. Tarkotus oli kyllä laittaa tonttulakki ja kaikkee, mut en löytäny meiän joulukamoja sitten mistään, pöh.
Pakko myöntää että ei me kyllä mitään järkevää tehty, lähinnä purin vaan Arbaleesian energiavarastoa vapaapäivän jäljiltä. Vähän jotain vastalaukkoja ja laukanvaihtoja treenattiin. A oli kyllä taas aika super, se on aina super alakentällä, tiiän että se johtuu siitä pohjasta. Mähän en haluu ratsastaa maneesissa kun se pohja on niin järkyttävä ja meen sitten ulkona vaikka taivaalta vähän tihkuttaa ja muutenki kalsee keli. Hauskaa meillä kyllä oli tyhmästä säästä huolimatta, Arbaleesia on vaan ihan mahdoton välillä kun se niiin haluaisi laukata jo heti alkukäyntien jälkeen.
Oon muuten pahoillani kuvien vähän hassusta laadusta, mullahan on uus kamera(! johon pääsette tutustumaan seuraavassa postauksessa) jolla äiti kuvas nyt ekaa kertaa ja mä laitoin epähuomiossa jotkut ihan pöljät asetukset. Lisätään tähän vielä että photarihan ei tykännyt uuden kameran kuvista (täähän pääty siihen että jouduin asentamaan CS6 josta en tykkää sitten yhtään, CS5 oli mun rakkaus) ja jouduin muokkaamaan kuvat lightroomilla. Nooh ehkä te kestätte, pitää vielä vähän tutustua tuohon kameraan ja oppia miten käyttää sitä täydellä kapasiteetilla.

4 kommenttia:

 1. tosi hienolta näyttää toi teiän meno! :) ymmärrän ton pohjan kanssa, se maneesi on ihan karsee...! ihan ku mikäki aavikko dyyneineen ja paksuine hiekkoineen, huhhuh. mut parempi seki ku ei ollenkaa, on maneesittomuuskin koettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitti! Ja joo siis se on niin outo pohja ettei rajaa, mut kuten sanoit on seki parempi ku ei mitään, mekin ollaan tuo maneesittomuus koettu ja ei kiitos enään :D

   Poista
 2. Anonyymi27/12/13

  minun silmään kuvat oli kyllä ihan kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa iskä yritti toitottaa mulle, taidan olla vähä perfektionisti :P

   Poista