12. joulukuuta 2013

TALVINEN ARBALEESIA

Pitkästä aikaa Arbaleesian kuulumisia. Se on nyt taas ihan karvaton poni, tällä kertaa siitä tuli ihan hassun beige.
Käytiin ottamassa vähän kuvia tallin pihalla nyt kun täällä Etelässäkin oli pari päivää lunta maassa. Kerrankin Arbaleesia jaksoi jopa poseerata, sillä oli kyllä niin paljon energiaa klippauksen jäljiltä että ihmettelen miten se jaksoi edes seistä paikallaan.
Voitte kuvitella kuinka hauskaa oli ratsastaa hevosella jolla oli ollut kaks vapaapäivää ja edellisenä päivänä se oli klipattu. Pikkasen pörheä oli joo, kerran se nousi pystyyn (mitä se ei muuten ikinä normaalisti tee) ja laukannoustossa sitten ampaistiin eteenpäin sellasta vauhtia että huhhuh. Tarkoituksena oli vaan purata sen energiavarastoa joten laukkailtiin maneesia ympäri sitten täysiä, kavio kyllä nousi oikein hienosti ja superhienoja laukanvaihtojakin se esitti.
Eikö oo jotenkin ironista että kun viime postaus oli pimeistä maneesikuvista, niin mitäköhän sitten juuri kävi. Kuvat oli kaikki ihan pimeitä kun lätsäsin vaan jotkut asetukset kameraan äidille ja lisätään siihen vielä että valkotasopaino oli niin pahasti pielessä että laitoin suosiolla kuvat mustavalkoisiksi. 

12 kommenttia:

 1. Anonyymi12/12/13

  arabaleessia näyttäis nii paljon paremalta ratsuharjan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt äiti on kinunu koko vuoden että leikkattais jo sen harja ja mä oon vastustanu sitä kokoajan, mut nyt kun se on klipattu ja sillä treenataan kunnolla oon ruvennu harkitsee josko sittenki pitäs :D Alunperin mä toivoin et sille kasvais sellanen pitkä suokkiharja x) mut ei se ton pidemmäks kasva enään... Pitäs kyllä varmaan pitkästä aikaa repästä ja napsailla lyhyeks se!

   Poista
  2. Anonyymi13/12/13

   Oon miettinyt ihan samaa :D Se näyttäis niin paljon siistimmältä ja arvokkaammalta. Eikä mitään haljuhuljua 15 senttistä, vaan napakka max. kymppi! :D Niin nätti pounilainen!

   Poista
  3. Jep, juttelin just äskö äidin kaa päätettii leikata se lyhyeks ;) Sillähän on muutenkin osa harjasta valmiiksi jo lyhyttä kun loimi hinkkas viime vuonna ikävästi. Joten näyttää jo sata kertaa muutenkin paremmalta kun sen harja on sit tasapitkä. Seuraavaan postaukseen laitan varmaan ennen ja jälkeen kuvat :P

   Poista
 2. Hihihi Arbaleesia on nakupellenä hauskan näköinen :D
  T. palannut bloggaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä oot palannu jee! Ja jep se näyttää ihan toiselta hepalta! :D Siitä tulee sellanen vähän ponimaisen puokin näköne x)

   Poista
 3. mäki luulen et se näyttäis paremmalta kynityn tukan kanssa ;) jos sen leikkelet jossain vaihees, niin ehottomasti ennen/jälkeen -kuvaa sit tänne!

  VastaaPoista
 4. Aww toi on vaan niin söpö <3

  VastaaPoista