29. maaliskuuta 2013

VARUSTEURHEILIJAN TAIVAS

Vihdoinkin sain mun tilauksen kotiin! Tilasin siis Horsehousesta vähän tavaroita itselleni. Kyseinen liike sijaitsee Puolassa, joten hinnat oli aivan naurettavia Suomen hintoihin verrattuna. Tosin postikulut oli sitten kyllä ihan mukavat. Esimerkiksi nuo Tretornin saappaat maksoi tuolla 160€, Hipposportilla missä kävin testaamassa niitä, oli hinta 450€. Vähän pelotti sinänsä tilata tuolta, mutta heidän kanssa asioiminen oli tosi asiallista ja sivujen ulkonäkö puhu sen puolesta että kyllä mä mun tavarat saan. 
Tilauksen loppusumma oli postikuluineen noin 1100 zlotya, eli 260€. Nyt on sitten uudet ridasaappaat, hanskat ja kypärä. Kypärä saa kyllä pienen swarowski-käsittelyn lähiaikoina. Saappaat on siis ne Tretorn Advancet ja kyllä on pakko sanoa että ihanat ne on. Ne mukautuu narujen ansiosta tosi hyvin jalkaan ja ne on vedenkestävätkin. Tosin miinuksiakin löytyy, kuten aika ihana alkujäykkyys ja se että koulukisoihin ei noilla viitsi oikein mennä... Estesaappaiksihan noi muutenkin on menossa :D
Kypärä on siis Horselifen ihan perus kevytkypärä jolla oli hintaa alle 50€, lähinnä kesä- ja estekypäräksi hankin sen. Ja hanskat on jotkut ihan randomit wnbroecklit, maksoi 8€ niin pakko oli hankkia, omat kun on jo vähän kärsiny kumiohjien takia.
Sitten muita ostoksia, ostin itselleni parilla kympillä käytettynä no okei periaatteessa uutena tuon Everestin toppaliivin kevätsäitä varten. Kuitenkin se tuntui jotenkin tylsältä joten ompelin siihen sitten tuon karvareunuksen huppuun.

18 kommenttia:

 1. Mulla nyt ollut muutaman kuukauden nuo Tretornit ja ihan super ihanat olleet :) Alussa tosin olivat ihan järkyttävän jäykät ja eivät myöskään oikein erikoisen ulkomuotonsa takia sovi kaikkien vaatteiden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmhm onneksi mulla on kaikki joko mustaa tai tummansinistä :D Ja mä pelkään sitä että paljon noi menee nilkoista kasaan? Ne on valmiiks jo ihan vähän lyhyet (joka ei oikeestaan haittaa koska estesaapaat) mutta ettei nyt vaan lyhenisi tästä enempää :D

   Poista
  2. Mulla taas oli liian pitkät varret aluksi ja nyt tulleet sopivan pituisiksi :)
   Toivottavasti noi sun saappaat ei lyhene sitten liikaa :/

   Poista
  3. Toivotaan, muuten myyn noi hirveellä voitolla täällä Suomessa ja tilaan ne extrahigh-varrelliset :D

   Poista
  4. Loistava suunnitelma! :D

   Poista
 2. oi noi saappaat on tosi kivat! :---D kiva toi hintaero tosiaan... :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Ja äläpä, etin varmaan viikon halvinta luotettavan näköistä kauppaa ennen kuin uskalsin tilata :D

   Poista
 3. Paljonko postikulut sitte oli ?:-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi30/3/13

  kauan toimitus kesti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tuote tuli kymmenessä päivässä, mutta heidän piti ensin saada tuote sinne ja sitten maksaminen niin yhteensä 2vk+ meni :)

   Poista
 5. Anonyymi30/3/13

  kiva tää su blogi! :) voisitsä tehä joskus huonepostauksen?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mun huone on niin tylsä, mut katotaa :)

   Poista
 6. Hintaero on tullut itsekin huomattua, kun tilasen Briteistä tuon mun CO:n jonka hinta oli vain kolmas osa Suomen hinnoista :D On se hassua..

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki tilasin aikoinaa mun CO:n briteistä ja hinta postikulujen kanssa oli alle satasen :D

   Poista
 7. Uu voishan sitä kokeilla :)

  VastaaPoista