12. maaliskuuta 2013

KOULUTREENIÄ PITKÄSTÄ AIKAA

Hassua että vaikka Arbaleesia kylmettyi la illalla joutuessaan epähuomiossa ilman loimea ulos, oli se maanantaina ihan mahtava. Tallilla oli siis joku hieno valmentaja pitämässä viikonloppukurssia ja valmenettavia heiteltiin välillä ulos ja Arbaleesiaa sisälle. Siltä oli sitten otettu loimet (joita on kolme kappaletta) sisällä pois ettei se läkähtyisi, ja sitten kaiken häslingin keskellä se oli vahingossa laitettu ulos ilman loimia. Onneksi kaikki ihanat ihmiset siellä älys, että hei toi ei oo normaalia. Pikkunen oli hetken tärissy siellä pakkasessa kunnes se sai sitten kaksi paksua loimea päälle ja ruokaa nassun eteen.

Sunnuntaina sitten hierottiin, laitettiin arnikaa ja lämpömattoa selkään. Syksyllä kun se kylmettyi kaatosateiden ansiosta, meni selkälihakset kramppiin. Kuitenkin jo sunnuntaina kun maastoilin oli se ihan normaali, ehkä vähän jäykkä. 
Niin ja eipähän tuo huopa meidän satulaan sitten sopinutkaan.. Hmph...
Nyt se oli jo paljon parempi. Ei merkkiäkään mistään selkäkivuista tai muusta. Mentiin kuitenkin rento treeni, paljon eteen-alas, pätkittäin kooten. Pääasiana että selkä työskentelisi. Laukka oli paljon parempaa kuin ennen, se polki mukavasti takaa eikä ollut niin etupainoista. Kokeiltiin kumikuolainta ja ei se sille kyllä ihan sopinut, estekuolain siis taas etsinnässä ja rupean taas kallistumaan hackamoren puoleen, se toimii sillä vaan niin hyvin.
 Näin ylitetään puomit tyylillä...
Älysinpäs muuten että Arbaleesialla on ihan hervottoman kokoinen pää :D

13 kommenttia:

 1. Anonyymi12/3/13

  meinaatko sitten palauttaa ton huovan kun ei istunut ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen takia testattiin tolleen loimen päälle varmuuden vuoksi..

   Poista
 2. vitsi toi ois ollu niin täydellinen huopa! :D harmi kun ei sopinu satulaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpääää, epätoivosesti yritin saada sitä sopimaan mutta ei sitten millään onnistunu :((

   Poista
 3. EIKÄ! Toi huopa on niin ihana :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO ÄLÄ! Murhhhh pitää tyylii ostaa tummansinine huopa ja viedä jonnekki ompelijalle brodeerattavaks tollee ja ostaa reunanauhaa :D

   Poista
 4. Anonyymi12/3/13

  Mikä maneesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmentävä kysymys, mutta siis ihan tallin oma vai siis mitä tarkoitit? :D

   Poista
 5. Anonyymi13/3/13

  Muistanko oikein että teit viime kesänä postauksen weekend festareista? Mietin itse sinne menoa tänä kesänä, onko kiva tapahtuma ja suosittelisitko sinne menemistä? (: Kysymys ei nyt liittyny tähän postaukseen mitenkään mutta tuli mieleen kun liputhan tulivat myyntiin muutama päivä sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein muistat, kävin itseasiassa just ostamassa 10min sitte kahen päivän lipun ittelleni :) Musta se oli ihan mahtava, meillä ei ollu sillon mitään ongelmia ja no yövyttiin Inkan isovanhempien vaunulla siinä nii ei tarvinnu kärsii bajamajoistakaan jotka kuulemma oli aika ehania :D Ainoa mikä silloin häiritsi oli artistien lavanvaihto just enne keikkaa, Cheek missattiin kun ei ollut siellä missä piti :D Tänä vuonna uskon että järjestäjät tietää mitä pitää parantaa ja toivon että edellisen vuoden pienet ongelmat saadaan korjattuu :) Suosittelen kyl sinne menoo ehdottomasti, artistijulkasujahan on tulossa vielä kevään mittaan lisääkin ;)

   Poista
  2. Anonyymi13/3/13

   Kiitos kun kerroit! :) Yöksi en varmaankaan voisi jäädä mutta tiedätkö kuinka pitkään esimerkiksi pelkällä perjantai lipulla saa olla?

   Poista
  3. Ihan sen koko päivän, eli portit aukee 14.00 ja todnäk joskus yömyöhään 2~3 maissa loppuu perjantain musatarjonta :)

   Poista
  4. Anonyymi13/3/13

   Kiitti paljon tiedoista! :)

   Poista