20. maaliskuuta 2013

PARANE PIAN RAKAS

Kaikki tämä on jo ennestään aivan liian tuttua, suunitelmien peruuntuminen, epävarmuus tulevaisuudesta, unelmien rikkoutuminen. Kaikki meni niin hyvin, kaikki sujui loistavasti, hevonen oli mahtava kaikin puolin, oma ratsastuskin pääsi vihdoinkin rutiiniin.

Maanantaina 18.3 saatiin fysioterapilta/osteopaatilta neuvo mennä ontumatutkimukseen. Hän teki taivutuskokeet ja Arbaleesia ontui. Siis mitäh? Sunnuntaina oltiin vielä iloisesti ratsastettu, iloisesti nautittu elämästä, iloisesti laukkailtu ympäri kenttää. Kuitenkin edellisellä viikolla jo huomasi, että hepan etupää ei askeltanut ihan kunnolla, ei se kuitenkaan ontunut, eikä kyllä onnu vieläkään, vain taivutusten jälkeen. Oej ja vtj on turvoksissa, heppa ei kyllä näytä sitä itse huomaavan. Näillä näkymin ollaan menossa klinikalle 17.4, toivotaan ettei ole mitään vakavaa kuten joku sädeluuontuma...
Tuonne taas, mielummin oisin kyllä valinnu ne Ypäjän kisat...

Tein sitten nopsaa pienen videon, klipit on viime vuosilta ja suurin osa ihan julkaisemattomia. Siinä on ennen sitä meidän pitkää saikkua videota vuodelta 2011, kuntoutuksen ajalta 2012 ja sitten ihan tältä vuodelta :)

13 kommenttia:

  1. Anonyymi20/3/13

    Eikä mitä epäonnea teillä :'( Kiva video kuitenkin! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei, jaksamista! Toivottavasti ei ole mitään vakavaa!

    VastaaPoista
  3. Teitähän koetellaan ... :/ Tsemppiä kovasti!!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20/3/13

    Olen pahoillani Arbaleesian puolesta :'( Se tuntui menevän niin hyvin...Katoin tota otsikkoo sillee täh...? Harmin paikka. Pärjäile!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä :( Pärjäilen, ainakin klinikan tuomioon asti ://

      Poista
  5. eikä,jaksamisia! Mut hieno toi video :)

    VastaaPoista
  6. toivotaan ettei sieltä löydy mitään vakavaa :( kiva video ja arbaleesia on kyllä sulonen otus :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niveltulehdus on tällä hetkellä päälimmäisenä mielessä.. Ja Arbaleesia kiittää ja kumartaa, harvoin sitä suloiseksi sanotaan :)

      Poista
  7. Sinulle on haaste :)

    http://ridingwithroosa.blogspot.fi

    Ps. Ihana blogi :3 Ja jaksamisia sinne !

    VastaaPoista