27. tammikuuta 2013

ESTEVALMENNUS

Nyt on ollut harvinaisen epäaktiivista blogin suhteen, pistän koeviikon lähenemisen piikkiin. Ja sen että en julkaise kuvattomia postauksia, piste. Toisaalta blogivapaa on ollut ihan mukava, mutta tykkään bloggaamisesta niin onhan tää vähän stressaavaa ollut. Meillä oli torstaina siis Masan estevalmennus! 
 Viime estevalmennus oli keväällä 2011, niin se aika vaan kiitää... Nuo kuvat on nimenomaa meiän viimeseltä estevalmennukselta. Hypättiin silloin myös meidän oma enkka, 105cm. Miettikää jos hepat ois titaania, vitsis ne kestäis kaiken, ois ihan kivaa.

Noh kuitenkin valmennus kesti sen 30min ja mentiin innaria yhden laukka-askelien väleillä. Pakko sanoa, että vaikka heppa ei ole pitkiin aikoihin hypännyt mitään kunnolla niin kyllähän sillä kaikki muistissa on. Samaa ei voi musta sanoa. En tiiä kuinka korkeita esteet lopuksi oli, ehkäpä jotain 80cm? No se ei ole pääasia, vaan se että Arbaleesia hyppäs niiiiiiiin hyvin, ite muistutin ehkä enemmän perunasäkkiä. Jestas sentään oikeasti nyt pitää ruveta kunnolla keskittymään siihen omaan ratsastamiseen esteillä.

Mitä muuten tykkäisitte jos tekisin lempiblogini-postauksen? Niin ja videota on taas ensi viikolla tulossa :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi27/1/13

  Kisaatko Arabaleessialla aktiivisesti? Ja mikä sil on ollut kun on ollut pois käytöstä? Olen uusi lukija niin olen vähän pihalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisattiin tosi aktiivisesti, vähintään yhet kisat/viikonloppu. Nyt olisi tälle kisakaudelle tarkotus päästä taas samaan tahtiin kisailemaan :) Kisattiin siis seura/aluetasolla. Ja kaikki alko siis kesällä 2011 kun huomattiin takajalan lihaksien revähtäneen ja siitä lähti sit dominopalikkaefekti. Teen postauksen tästä kohtapuolin niin uudet lukijat pääsette kärryille :)

   Poista
 2. Lempiblogi postausta tulemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee siis rupea valmistelemaan sitä :))

   Poista
 3. Mä katoin et tos vasemmanpuoleises kuvas on taustal ihminen semmone sombrero hattu päässä mutta ei ollukkaa :D kiva et ootte päässy hyppää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:DD hajosin :D ja jep ihan mahtii :))

   Poista