18. tammikuuta 2013

TE AMO MI CORAZON (VIDEO!!)

Tää on näitä päiviä ku en voi sanoa muuta kuin että mahtava heppa meillä. Hypättiin, ja sain jopa videota teille tuolla uudella GoProlla :) Se oli vaan niin superheppa, turpakarvat jäässä kiidettiin ympäri maneesia ihan fiiliksissä. Ensi torstaina todennäköisesti pitkästä aikaa Matin estevalmennus!
Meillä oli myös kouluvalmennus keskiviikkona. Eka valmennus yli vuoteen, mentiin melkein koko valmennus käyntiä, lopussa ihan vähän ravia. En nimittäin ole ennen ollut noin erilaisessa valmennuksessa. Eli tallinpitäjä pitää siellä valmennuksia ja pitäähän meidänkin kokeilla klassista ratsastusta. Arbaleesia on niin herkkä että toi saattaa kyllä sopia meille. 
Varsinkin kun summataan se että meillä ei ole ollut valmennusta pitkään aikaan, heppa on ollut kevyemmällä pitkään jo ja noin uusi ratsastustyyli niin sovittiin että mennään vaan käyntiä. Keskityttiin koko tunti ympyrän pienynnksiin ja suurennuksiin, kaikki lähti ratsastajan mielestä ja esim olkapään ja lantion asennosta. Mentiin puolipitkin ohjin ja yritettiin saada heppaa taipumaan ja venyttämään kaulaansa eteen-alas ihan istunnalla yms. Olin vähän skeptinen että ei tässä voi mitään eroa olla. En ehkä ite tuntenut eroa valmennuksen aikana, mutta lopussa kun otettiin ravia. Jestas Arbaleesia ei oo varmaan ikinä kulkenut niin rennosti ja letkeästi. Ootan nyt innolla että päästään testaamaan tuota tyyliä kunnolla ravissa ja laukassakin.

Mutta tässä tosiaan videota meidän aamuratsastuksesta, aika virkistävää mennä tallille ysiltä kun yleensä nukun johonkin kahteentoista perjantaisin.

18 kommenttia:

  1. siisti kooste! :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva video! Toi sun hevoseski on tosi hieno :)
    Mikä on ton biisin nimi? :)

    www.suukkopolle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Pennybirdrabbit - Daylight :)

      Poista
  3. vitsi kui hieno talli ja ihana hepsu ! (:

    VastaaPoista
  4. + koko video on kiva :) kerranki erilainen kuvakulma jollaki toho ratsastuksee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ilman kuvaajaa täytyy vähän inspiroida :D

      Poista
  5. Ihana video ja tosi hyvä kamera! *kade* :D

    VastaaPoista
  6. Ihana heppa:)! Mitä kameraa ja objektiivii käytät?:)

    Käy kurkkaa munki blogii?:)
    http://mylife-oona.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Vai onks noi kuvat myös tolla GoProlla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tän postauksen kuvat on GoProlla kuvattu, muuten käytän Sony a550 ja putkena yleensä Tamron 17-50mm/2.8 tai Sony 50mm/1.8 :)

      Poista