6. tammikuuta 2013

BYE BYE WIKNER

Vitsit mikä viikonloppu, siis ihan kreisiä. Miettikää mikä paniikki iskee kun tallin omistaja ilmoittaa muuttoa edeltävänä aamuna että ette voikkaan tulla. Mutta koska uskon että kaikella on tarkoituksensa, niin rehellisesti sanottuna ehkä ihan hyvä ettei menty sinne. Kuitenkin meillä oli parisen tallia takataskussa minne soiteltiin eilen ja itseasiassa tänä aamuna noin pari tuntia ennen hepan lastaamista saatiin varmistus että oltiin tervetulleita Inkooseen Granåsaan. Miettikää mikä tuuri, tuolta on parin kilsan matka Bellan ja Mikin luo!
 Soiteltiin tuonne jo keväällä kun heppa oli saikulla ja silloinkin oltiin tervetulleita, joten oltiin toiveikkaina kyllä sinne pääsystä. Tallihan on siis pihattotalli jossa on kuitenkin ihan mahdit sisätilat, hervoton satulahuone, rehuhuone, kuivatushuone, pesuboxi ja neljä tilapäiskarsinaa. Arbaleesia on ainoa joka on siellä yksin, kaikki muut on laumoissa. Sillä on oma hieno pihattonsa ja naapurissa oli paljon hyvänänköisiä jätkiä joista se tykkäs. Pihatosta pääsee suoraan kävelemään tallin päädyssä olevaan pihattohevosten karsinoihin. Muilla on sellaiset isot yhteiset karsinat, mutta kun Arbaleesia tosiaan on yksin niin sillä on ihan oma karsina siellä. Tallilta löytyy ihan törkeen iso kenttä 35x70m, maneesi 25x65m estekalustoineen ja kerhohuoneineen ja sitten vielä pyöröaitaus. Niin ja varmaan isoimmat laitumet mitä oon ikinä nähny.
Me taidetaan vähän erota porukasta tai eihän sitä vielä tiedä. Musta tuntuu että muiden hevoset on kengättömiä karvaturreja ja aika lailla vapaalla heinällä ja sitten meillä on tälläinen klipattu wnbkisahevonen. Onneksi me ollaan sopeutujia.
Kun asteltiin ekan kerran talliin niin heppa pöris ja puhis, eikä uskaltanut tulla sisälle. Mitenköhä maneesissa huomenna käy :D

23 kommenttia:

 1. Kiva, että löysitte lyhyelläkin varoitsajalla uuden paikan. Onnea uuden paikan kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ihan mahtavaa että löydettiin vielä hyvä paikka! Kiitti :))

   Poista
 2. oii samaan paikkaan minne Lavretta muutti ! näitsä onko vielä siellä? tarkoitus olisi laittaa omistajalle viestii ja tulla moikkaa tässä jossain vaihees (kunhan saan aikaseks :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritin kalastella sitä ja Ruttua, Rutikan omistajien kanssa tulikin vaihettuu yhteystietoja (hehh jes kyytejä!) ja Lavrettaa en nähny mut satulan ja kaapin kyllä, nii kaipa heppakin siellä sitten on :))

   Poista
  2. ainii Ruttukin siellä ! oukkei, ehkä sit törmäillään jos joskus tuun käymään. :)

   Poista
  3. Rutulle ja omistajille terkkuja !!! :)

   Poista
  4. Kerrotaan! :)))

   Poista
 3. Ihania kuvia ja hyvä kun löysitte tallipaikan lyhyemmällä varoitusajalla! :) Sulla on paras blogi ;)

  VastaaPoista
 4. huippu että löysitte tollasen paikan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ihan mahtia että löytyy tollasia ihmisiä jotka ottaa käytännössä täyteen talliin näin lyhyellä varoitusajalla :)

   Poista
 5. kuulostaa aika hyvältä! kiva kun saitte tallipaikan noinkin lyhyellä ajalla :)

  VastaaPoista
 6. Huh, onneksi löysitte paikan! :)

  VastaaPoista
 7. Liina9/1/13

  Miks ne peru tallipaikan? Kuulostaa aika epäammattimaiselta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmhm en rupee sen tarkemmin julkiseks asiaa tuomaan mutta väärinkäsitykset ja henkilökemiahan tuohon johti.... Hevosala on täynnä mielenkiintoisia persoonia :/

   Poista
 8. onneks löyty paikka ja iha sika kivan näköne ja olone toi talli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep aika pelastus löytää näin kiva paikka :))

   Poista
 9. Anonyymi7/2/13

  miks muutitte wiknereiltä? :) Tykkään tästä blogista muuten ihan hirveesti! Kaikki tän blogin kuvat, WAU, en voi kuin ihailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kehut tuli kyllä just hyvään aikaan! :) Muutettiin pääasiasda tallivuokran korotuksen takia, 820€ on vaan liikaa paikasta jossa pääsee yksärit niin huonosti maneesiin.. Ja sitten olkipelletti ei sopinu Arbaleesialle ku se söi siitä niin paljon, kaikista aineista huolimatta..

   Poista
  2. Anonyymi8/2/13

   Joo pk-seudun lähistöllä tallivuokrat menee ihan poskettomiksi! Onneksi uusi talli vaikuttaa tosi kivalta :)

   Poista
  3. Jep, kysyntää kun on liiaksikin niin tallinpitäjät voi nostaa sitä vuokraa ja saada silti asiakkaita... Ja se on :)

   Poista