4. tammikuuta 2013

GOPRO HERO 3 JA KEVÄÄN ENSIMMÄISET VIHREÄT

Lallatilaa mä oon pahoillani tästä kaikesta säädöstä mitä illan aikana oli. Urli ei vaihtunut, ei onnistunut, en jaksanut, liian stressaavaa. Joten uusintayritys joskus kesällä ehkä :)

Meiän postilaatikkoon on tipahdellut viime aikoina paljon kaikkea. Kamera, rannekoru, sormus, valokuvausjuttuja ja paita. Esittelen teille nyt kuitenkin ensin tämän GoPro Hero 3-kameran.
Se on pieni kuin mikä ja mitä testailin niin ihan kivaa videota kuvaa FullHD-laatuna eikä kuvatkaan huonoja ollu 11mpx kuvattuna. Ristittiin kamera Nasuksi pienen koon ja söpöpyden mukaan ja hintakaan ei ollut paha tuon 200€ lahjakortin avulla. Tuutte kuulkaa saamaan vähän erikoisempia heppavideoita lähiaikoina.
Arbaleesia maisteli tänään kevään kröh ensimmäisiä vihreitä ruohontupsuja, siis ruohoa kasvaa?! laitumilla jo... Mitä ihmettä, nyt on tammikuu. Ylihuomenna muutetaan ja iiik heppa ei oo ollu pitkään pitkään aikaa traikussa ja vähän jänskättää että miten kaikki menee.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi5/1/13

  Mihin ja miks muutatte Wikneriltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kusi ja pahasti, tänään tulossa postaus että mitä kävikään.....

   Poista
 2. Heissan!
  http://prunoponi.blogspot.fi/ Löysin tuollaisen blogin ja katsoin parhaaksi ilmoittaa, koska viimeisimmässä postauksessa on mainittu, että kyseinen henkilö olisi sinun pikkusiskosi. Onko se todella vai huijaako kirjoittaja?

  Blogi taitaa olla muutenkin aika feikki, sinne on kopioitu esim. minun hevoseni kuva ja kommenttilaatikoihin ovat kommentoineet blogimaailman tunnetut bloggaajat (esim. Kaktu ja Tiia), vaikkeivät he itse ole kommentteja sinne laittaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tuhannesti, jos toi jatkaa bloggaamista nii täältä suunasta lähtee rikosilmotusta menemään...

   Poista
  2. Olin juuri tulossa kertomaan samasta, mutta näköjään muutkin oli huomanneet :)

   Poista
  3. Joo, kiitti tosiaan ku ilmottelette mulle tälläisiä. Lähetin Googlelle jo laki-ilmoituksen tästä ja jos blogi ei poistu niin tosiaan poliisille vaan...

   Poista