2. helmikuuta 2013

PORKKANAIMURI

Tässä vähän videokoostetta tältä viikolta. Laukanvaihtoja ollaan treenattu puomien avulla ja arvatkaa mitä! Se vaihtaa nykyään esteen päällä laukan tosi mallikkaasti, ja jos ei sitä niin ihan laukanvaihdolla! Sitä se ei oo koskaan ennen tehnyt. Esteitä tuli siis perjantaina hypeltyä ja ei oikein alkanut mitenkään mahtavasti. Heppa ei nimittäin tykännyt esteiden kantelusta ja päätti häippästä luotani. Sitä siellä maneesissa sitten jahtasin, tulipahan alkuverkat tehtyy molemmille. Hypättiin lopulta jotain 90cm pystyä, yllättävän hyvin meni. Kuten videoltakin näkyy tuli se pari kertaa liian juureen, pitää rupee vähän kannustamaan sitä enemmän hyppäämään mielummin kaukaa.
Oikeasti häpeän tuota videota, estevideot on otettu kännykällä ja no sen huomaakin, sitten siellä on yksissä videoissa pieni kröh huomaamaton läntti ja muuta mukavaa.. Vähän enemmän meidän puuhasteluistakin tässä videossa, ei ole pelkkää ratsastusta tällä kertaa :) Ja kyllä tuo on imuri, oikeasti hepan ajatukset: sisälle jee-imuroi karsina-työskentelyä-imuroi karsina uudestaan-ulos. Niin ja kameran työntäminen lattialle on myös erittäin hauskaa, ja karsinan nuoleminen..

Ensi viikolla tuleekin estevalmennuksesta videota ratsastajan ja hepan näkökulmista. Saatiin vähän kamerajuttuja taas postiin ;)

8 kommenttia:

  1. Olipa kiva biisi :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi2/2/13

    inhottava toi objektiivi/kamera millä toi on kuvattu :( muuten kiva video

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi GoPro on aika kalansilmä joka on taisaalta hyvä toisaalta huono...

      Poista
  3. kiva video ja postaus! :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi2/2/13

    Asuuko tuo sinun heppasi niin kuin pihatossa vai? =) en ole oikein saanut selvää millaseen talliin se muutti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo asuu pihatossa josta on pääsy karsinaan ns. sisälle :)

      Poista