31. heinäkuuta 2016

Pitkästä aikaa GoPro-videota!

Postaustahdin hitautta jatkuu vielä hetken aikaa. Olen nimittäin tällä hetkellä yli vuorokauden purjehduksen jälkeen vihdoin Gotlannissa. Kotiin palailen vasta reilun viikon päästä.

Viikko sitten sunnuntai-iltana edellispäivän kavalettien jälkeen jatkettiin samaa rennonletkeää linjaa ja lähdettiin taas Ertsille maastoon. Laitoin pitkästä aikaa GoPro:n kypärään ja kuvasin teille vähän videota. Aurinko oli laskemaisillaan ja sää oli aivan täydellinen maastoiluun, sekä kauniiden maisemien ikuistamiseen.

Edelliskerrasta viisastuneena laitoin Arbaleesialle hyönteishupun päähän ja verkkoloimen niskaan. Nyt Arbaleesia sai tallustella rauhassa paarmoilta, eikä häntääkään tarvinnut jatkuvasti huiskia. Näkyvyys hupun läpi ei kuitenkaan taida olla se parhain mahdollinen, sillä hiittisuoran alussa oja järkytti rouvaa niin paljon ettei meinattu eteenpäin päästä. Lopulta korvat tötteröllä puuskuttaen päästiin pelottavan kohdan yli. En tiedä oliko ojassa sitten käärme tai jotain, mutta olipa ainakin pää rauhassa ötököiltä.

Arbaleesia oli todella hyvän tuntuinen. Se yleensä kovaa laukatessa etenee pomppupallon tavoin, mutta tällä kertaa sen laukka oli aivan uskomattoman tuntuista. Se oli todella rytmikästä, etenevää ja ennen kaikkea todella rentoa. Sellaista kenttähevosen hallittua vauhdikasta laukkaa. Sellaisen tuntuista, että sitä olisi voinut hetkenä minä hyvänsä lähteä kokoamaan menettämättä yhtään energiaa tai joustoa. Ei sillä, että edes ajattelisin kokoamista maastossa. Musta tuntuu, että meidän molempien ajatukset oli tasan yhdessä asiassa: TÄYSIII !

6 kommenttia:

 1. Tulipa jotenkin tosi hyvä mieli tästä videosta, aivan ihana! Alkoi tehdä ihan kamalasti mieli maastoilemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ertin maastot <3 tulee hyvälle mielelle vaa ku ajattelee noita loputtomia suoria

   Poista
 2. Ihanat maastot ja kiva video!

  VastaaPoista
 3. Voi kamala miten ikävä mulla on noita maastoja!! Varsinkin Puikkosen hiittilenkkiä, kuinkahan pitkä se ol? Laukattiin joskus se koko matka Gracian kanssa, huhhuh oli hauskaa. :D meilläkin on Go pro nykyään niin täytyy laittaa päälle se seuraavalle maastoreissulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeks pitkä <3 ja haha kannattaa! Mä sain tosin kivan niskakivun sen kannattelemista ku mulla oli toi pilipali kevytkypärä (vrt owen) :D

   Poista