13. heinäkuuta 2016

New hair, new me

Wow, jo kesän toinen lifestyle-postaus, tulee ihan vanhat ajat mieleen. Nojaa, itse asiaan. Olen vuosien varrella saanut blogiini kymmeniä ihailevia kommentteja pitkistä kutreistani. Nyt joku tarkkasilmäinen on varmaankin jo huomannut ratsastuskuvissa jotain uutta. Pätkäsin nimittäin hiukseni lyhyiksi!

Pohdin ja pähkäilin tätä valintaa ikuisuudelta tuntuvan ajan. Mulla on aina ollut pitkät hiukset, joten tietysti tuollainen 30cm nipsnaps vähän jänskätti. Olen kuitenkin enemmän kuin todella tyytyväinen tähän päätökseen, ja vielä viikonkaan jälkeen en ole katunut valintaani sekuntiakaan! Olen niin rakastunut tähän pitkään polkkaan, sillä se kuvastaa hieman huoletonta, mutta kuitenkin pikkutarkkaa persoonaani täydellisesti. Ja ovathan nämä todella paljon aikuisemmat kuin sellainen teiniletti.

En keksi oikeastaan mitään negatiivistä tästä muutoksesta. Tosin näin kouluratsastajana panikoin jo nyt minkälaisia kisakampauksia saan nykyään tehtyä! :D Ennen oli niin helppoa tehdä letti ja kieputtaa se nutturalle. Yksinkertaista mutta kaunista.
Jos otetaan vertailukuva juhannukselta ja pitkistä hiuksista:
Tunnen oloni nyt siksi parikymppiseksi mitä kohta olen. Lahjoitan muuten pitkät kutrini Little Princess Trustille, jotka tekevät pituuksistani sitten hiuksensa syystä tai toisesta menettäneelle lapselle peruukin. En siis ihan turhaan niitä vuosikausia kasvattanut! :)

6 kommenttia:

 1. Noi kyllä sopii sulle ihan järjettömän hyvin! :)

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, että ihan todella hieno tuo uusi hiustyylisi! Mä haluaisin taas leikata longbobin, viimeksi vuosi sitten keväällä vedin ja nyt hiukset ovat yhdestä leikkauskerrasta huolimatta kasvaneet jälleen lähes yhtä pitkiksi kuin sulla oli aiemmin. Viihdyn molemmissa lookeissa, mutta nyt moni tuttu ja kaveri on vetänyt lyhyemmäksi taas ja hinku siihen on kasvanut mullakin! Äh, vaikeaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kannattaa!! Lyhyet hiukset on nii paljo freshimmät varsinkin näin kesällä!

   Poista
 3. Lyhyempi look jatkoon! Kaunis :)

  VastaaPoista