22. helmikuuta 2012

Yesterday you were here, now your gone

Nyt on Mikki päässyt matkalle Kuopioon :) Mentiin vielä kahden aikaan sanomaan sille viimeisen hyvästit äidin kanssa, halailemaan ja kuvailemaan. Otin vielä videoita ja vähän kuvia, niitä ei ikinä ole tarpeeksi. Aika haikeeta oli ja itku meinasi useasti tulla mutta selvittiin kunnialla loppuun asti. Mikki ei millään olisi halunnut lähteä ja hirnuikin tarhakaveri Delille viimeiset hyvästit.
Viimeiset hetket :'(
Olin laiska ja testasin tuon ratsastusloimen sopivuutta vain tuohon loimien päälle mutta jeij se sopi Mikille hyvin ja laitoin sen Mikin matkaan. Tein siis itse tuon tuossa maanantai ja tiistai iltana :D
Menin päivällä Arbaleesialla ja hei menin eilenkin. Eilen se oli täysi possu, ei kuunnellut yhtikäs mitään, veti herneet nenään kaikesta mitä tein ja aika moneen otteeseen kyllä suutuin sille hevoselle että yritä nyt edes käyttäytyä jos et muuta. Se vain possuili jotain ihan omaansa kamalaa steppailua kokoajan ja en ymmärrä mikä sillä oikein oli. Eilinen siis oli aivan katastrofi.

Tänään menin ensin maastoilemaan alkukäynnit ja noh maastoilu venyi hieman ja lopputuloksena oli että menin ehkä n. 30min maneesissa. Väännettin vähän koulua, mentiin täyskaartoja joissa aina laukanvaihto raviaskeleen kautta. Kolmikaarisia laukassa ja paljon laukanvaihtoharjoituksia. Työskentelin enimmäkseen laukassa ja heppa oli aivan super kiva! Samanlainen kuin maanantaina, herkkä ja kevyt kädelle ja kuunteli tosi hyvin minua. Aivan erilainen kuin tiistaina. Se jopa rupesi kokoamaan itseään ihan itsekseen, hienoa me edistytään! Epäilen että hepan mukavuus johtui siitä että menin taas pelhameilla kun en löytänyt normisuitsia? Ratsastuksen jälkeen totesin että oho ne roikkuivatkin suitsikoukussa, olin unohtanut ne tiistaina siihen.
Minun piti julkaista tänään video Mikistä mutta voin sanoa että en sitä saa valmiiksi, sen verran perfektionisti olen että haluan että kun sen julkaisen niin se on täydellinen. Joten ainakin huomiseen saatte odottaa rakkaat lukijat, teitä onkin jo yli 50 ja yritän tässä kehitellä jotain kivaa!

2 kommenttia:

  1. Mihin päin Mikki lähtee kuopiota, kun ite kuopiosta oon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään tiedä, pitääpäs kysäistä seuraavan kerran kun tapaan omistajan :) Laittelen sitten vaikka blogitekstin loppuun että minne sinne se meni :)

      Poista