11. helmikuuta 2012

Happiness is so great!

Voi kun olen ylpeä pikku pojusta! Se meni hienosti hevosautoon, vähän epäröi aluksi mutta lopulta meni hyvillä mielin sinne. Matkusti koko matkan hienosti ihan uudessa tuttavuudessa ja vielä ihan väärinpäin! Saatin siis ongelmat ratkaistua ja kiltit tallikaverit autto kuskaamaan ja saatiin Mikki Wiknerille la-su yöksi.
Piti ensin hieman ihmetellä :)

Kun päästiin Wiknerille hirnahti poni heti innoissaan, tuttu kiva paikka taas. Vein Mikin ja tavarat sisälle ja poni oli vähän ihmeissään kun yhtäkkiä oltiinkin sisällä tallissa, pihattoponi kun se on. Annoin ponin hetken tutustua karsinatoveriin joka oli kyllä vanha kisakaveri-tuttu. Laitoin sitten Mikin valmiiksi, panostettiin ihan pinteleillä ja mentiin maneesiin. Päivällä sähköt oli pois osasta tallia&maneesia, ja pelättiin että jos jouduttaisiin ratsastamaan pilkkopimeässä mutta jes valot oli saatu toimimaan. Maneesissa oli kaikenlisäksi vain yksi hevonen ja hekin olivat lopettamaisillaan. Päästiin menemään puolet ajasta ihan yksin ilman ketään siellä! Aika luxusta oli :)
Mikki oli tänään söpistely tuulella :)
Aloitin menemällä käynnissä vähän pohkeenväistöä ja tutustuttiin tuttuun mutta silti niin uuteen ja jännittävään maneesiin, ei mitään ongelmaa. Mentiin vähän voltteja ja ihan yleisesti otin tuntumaa poniin. Sitten aloitin menemään voltteja ravissa ja vähän keskiraveja. Noh, perus ekat keskiravit laukalle ja sen jälkeen poni ymmärsi taas että oho.

Aloitin sitten treenamaan itse rataa. Oho nyt älysin ihan että unohdin harjoitella keskihalkaisijalla menoa, no ei sen pitäisi olla ongelma. Keskiravit check, voltit check, siirtymiset noh melkein check, vähän pää nousi kyllä mutta ei yhtä paljon kuin ennen, keskikäynti check. Laukkaosuutta odotin jännityksellä että miten ne voltit onnistuvat ja oikeastaan yllättävän hyvin, oikeaan suuntaan Mikki kiihdytti aina voltin loppua kohden ja tasainen tahti voltilla oli vähän hakusessa. Sain kyllä lopulta pari hyvää volttia. Vasempaan suuntaan kaikki meni hyvin, pitää muistaa vain ratsastaa ihan loppuun lävistäjät, keskilaukka-harjoituslaukka-ravi siirtyminen uhkaa mennä niin että harjoituslaukka jää kokonaan pois mutta sain aika hyvin loppujenlopuksi sen oikein. Mikki meni välillä aika ylitempossa mutta loppuakohden se taas väsähti kun supertreenattiin oikein ja lopuksi oli vähän tuskaisen tahmatassu menoa.

Olen kyllä tosi ylpeä ponista, kaikki meni tosi hyvin tänään. Herra taisi heittäytyä vähän neitimäiseksi ja oikein nautti letityksestä ja kisakuntoon laittamisesta! Annoin sille vielä pari herkkua ja porkkanan kun niin hieno herranen oli tänään. Ihan ihmettelin sen kypsää käytöstä, ehkä se älysi että nyt on tosi kyseessä, huomenna me voitetaan! Okei ehkä ei siellä isojen hienojen kilpahevosten seassa, mutta me voitetaan ennenkaikkea itsemme! Mietin tässä että olisinko ilkeä ja laittaisin sille otsatukkaan vaaleanpunaisen rusetin, se niin kuvastaisi sen luonnetta! Taidan kyllä tosin säilyttää Mikin arvokkuuden ja laittaa vaaleansinisen.

Minulla on muuten taas yllätysyllätys flunssa. Olen muuten ollut pari viime päivää niin iloinen kaikenlisäksi Mikin loistava päivä (joka toivottavasti jatkuu huomenna) oli vielä se viimeinen silaus! Elämä hymyilee, toisaalta tapahtuma joka tämän kaiken aiheutti on sinänsä huono minun kannaltani mutta se että osaan iloita toisen puolesta näin on jotain niin ihanaa! Rakastan tätä tunnetta!
Hikinen Mikki :)
Arbaleesiaki sai osansa tästä postauksesta :) joku ihme valkoinen läntti tuossa peilissä kyllä häiritsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti