12. helmikuuta 2012

Kolmossija ja supertyytyväinen pari!

Varoitus näin alkuun: kuvatulva postauksessa :D Taas kerran poni yllätti totaalisesti ja tsemppasi kisoissa ihan 100%. Vähän väsähti loppua kohden ja toinen keskiravi oli hieman vajaa, eka taasen oli loistava. Mutta tasainen hieno suoritus, olen ylpeä meistä molemmista! Vikat yhteiset kisat ja hyvillä mielin kyllä lopetettiin yhteinen kisauramme! Olisin ehkä jopa odottanut korkeampia prosentteja mutta voittajakin sai vain 62,2%. Lopputulos oli siis 60,6% ja 3-sija! Hävittiin kakkoselle vain 0,2%.
U P E A keskiravi poitsulla :)
Herätys oli siis 6.50 huimien 2h yöunien jälkeen, thanks flunssa! Tallille ja heti laittelemaan iloista Mikkiponia joka hirnahti heti kimeällä orihuudollaan tervehtiäkseen. Vaaleansininen rusetti otsatukkaan ja supersöpö-look oli valmis! Verkassa Mikki oli tosi hyvä ja pelkäsin että käy niin että radalla sitten Mikki olisi huono. Mutta ei, Mikki ei edes kytännyt tuomaripäätyä vaan meni rohkeana poitsuna sinne ja viisveisasi pelottavasta tuomarista. Rata oli kokonaisuudeltaan tosi tasainen ja hyvä, yksi rikko tuli kun laukka katkesi ihan yhtäkkiä raville mutta nopean korjauksen ansiosta sitä tuskin huomasi ja kuten arvata saattoi minun loistavalla kisatuurillani kohta ei ollut edes arvosteltava! Mikin siirtymiset olivat hyvät, vähän nousi aina kaulasta mutta muuten hyvä. Ravi oli Mikin tapaan, loistavaa, lennokasta ja näyttävää. Keskiravi oli kuten aina hienoa, toki tahti kiihtyi mutta askel oli upeaa! Tasainen tahti ja hyvät tiet enteilivät jo hyvää tulosta. Laukassa löytyi vähän energiaa ja sainkin hillitä sitä mutta loppuakohden poni rupesikin vähän väsymään ja loppuhalkaisija oli aika tuskainen jo. Ihan hyvä ettei menty vielä pitkää rataa päälle.
Mikki oli siis aivan super hieno, radan jälkeen oli fiilis että se ei kyllä liikkunut mihinkään, jonkunverran sain sitä potkia eteenpäin välillä kun millään ei olisi jaksanut mutta poni skarppasi kyllä hyvin. Saatin paljon kehuja (kuten aina) Mikin söpöydestä ja liikkeistä. Se on kyllä aikamoinen miniatyyrihevonen hevosen liikkeillä jolla on tietenkin se ponin söpöys!

Poni sai vielä kasan herkkuja ja haluksia ja tietenkin porkkanoita. Paljon harjausta ja selvitin hännän vielä kisasuorituksen jälkeenkin ihan käpikotaisin ja kulutin varmaan puolet showshinestä. Kaviotkin öljysin (miksi en tehnyt ennen suoritusta?) ja hännästä napsasin vähän pituutta pois. Poni sai oikein hemmotteluviikonlopun, sisällä kivassa tallissa kivan kaverin kanssa, paljon herkkuja ja rapsutuksia ja ihasteluja. Minusta tuntuu että se olisi halunnut jäädä sinne pidemmäksikin aikaa, toki kaverit oli kotona ja niitä oli varmaan ikävä.

Olen kyllä niin iloinen tästä päivästä ja olisin mielelläni jatkanut kisaamista Mikin kanssa ja oltaisiin sinne aluetasollekkin päästy mutta harmi kun se nyt lähtee juuri kun alkoi menemään tosi hyvin! Noh, Mikki jatkaa hyvin menemistä siellä Kuopiossa sitten :) Kyllä oli ihana 12h kisapäivä ja varsinkin ihana Mikki, superiloinen olen!  Ja superylpeä pikku herrasta joka on kyllä kokenut aikamoisen muodonmuutoksen tässä melkein vuodessa!

Kiitos Lollu muuten kuvista vielä! Eli ratsastuskuvat ©Lollu, muut itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti