18. helmikuuta 2012

Fun day with fun company

Tein nyt sitten tuonne bannerin alle nuo esittelysivut kun moni oli niitä toivonut :)

Tänään oli kunnon reippailupäivä! Ensin aamulla Mikin luokse, sieltä laskettelemaan. Inka oli reippaana kuvaajana mukana ja joutuikin kivasti tarpomaan tuolla lumihangessa, siis siellä oli järkyttävä määrä lunta, yli ponin mahan meni välillä.
Rento päivä Mikin kanssa, mentiin vaan ilman mitään tolkkua tai järkeä. Kenttä oli hautautunut lumen alle joten tehtiin aluksi ura ja siinä kierreltiin uraa ja parit ympyrät tehtiin. Tarkoituksena oli pitää vaan ihan rento päivä. Noh ponin rento oli kamalaa ähkintää ja puhinaa kun lumihangessa oli hankala liikkua. Aluksi meillä oli pintelit jalassa kunnes yksi lähti irti kun tarra ei enään pitänyt joten otettiin kaikki pois. Mikki oli energinen as usual mutta kuunteli kyllä pidätteitä hyvin ja oli siis ihan perus. Taipua se ei oikein halunnut mutta empähän nyt siltä vaatinut mitään kunhan vain mentiin. Tarkoituksena oli kyllä hypätä mutta hyppää nyt tuolla yli metrin kinoksessa :D Oli kyllä harvinaisen hauskaa, hymyilytti ihan kun Mikillä oli niin kamalan vaikeaa liikkua ennenkuin ura oli tamppaantunut. Loppukäynnit tielle kävelemään ja sitten takaisin lämpimään ihanaan karsinaan.
Mikin luota mentiin suoraan Peuramaalle laskettelemaan, Inka meni suksilla, minä laudalla. Kauniita videoita otettiin, söpö pikku Kodakin veden ja iskunkestävä superhyvä videokamera sopi tähän mainiosti, se näyttää vähän oranssilta kännykältä :D Noh, siis kolme tuntia oltiin rinteessä, siihen mahtu mm. hisississä repeäminen edessä olevalle pikkupojalle joka roikkui käsiensä varassa ja hinautui ylöspäin, pienet kaatumiset hyppyristä, vieläkin pää kipeä, vähän epätoivoista temppuilua, berliininmunkki ja kääntymisharjoituksia (minua ei ole luotu kääntymään laudalla, menen kauniilla omalla siksakskuvioisella tyylilläni, se toimii ja pääse myös menemään kovaa, mitä nyt turhia stressaamaan). Huomasin vielä että A) Laudan siteestä on ruuvi löystynyt ja se side vähän heiluu B) lautani reunasta on lohjennut pieni pala irti... En tiedä muuten miten oikein kaaduin, videosta sen näkee ei tuota voi selittää... Ei kyllä pahasti sattunut, olen tottunut pieneen failaamiseen...


Huomenna sitten varmaan Mikillä ja laskettelua omassa pihassa, ma ja ti Mikillä että Arbaleesialla, ke Mikin jäähyväiset </3 sekä Arbaleesia, ja to varmaan uudestaan laskettelemaan. Kerrankin en tylsisty himassa koko hiihtolomaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti