6. helmikuuta 2016

Myday - kaksi eläinkaverusta

Torstaina minulla on aina täysin vapaata kaikesta menosta, joten mikään ei estänyt minua heräämästä myöhään ja lähtemästä koiran kanssa lenkkeillen tallille.
10.00 Heräsin ja aamupalan syötyäni sain idean tehdä päivästä mydayn. 10.30 Olinkin jo tallustelemassa Nallen kanssa kohti tallia. Meidän koirahan on silleen lievästi sanottuna vähän ADHD vieraissa paikoissa, joten lähdin tallille hyvissä ajoin kun tiesin sen olevan tyhjä. Sain siis rauhassa delegoida käsiäni hevosen ja koiran välillä.
11.15 En saanut hevosen kuntoon- enkä poislaitosta mitään kuvia otettua, sillä piti keskittyä siihen ettei toi koiruus keksi mitään jekkuja. 11.45 Käveltiin alkukäynnit ulkona. Nalle tuttuun tapaan säätää jotain ihan omiaan ja Arbaleesia tulee raahautuu perässä ihmetellen mitä toi miniotus oikein hommaa.
12.00 Nalle ja Arbaleesia uskaltaa hetken ajan tehdä lähempää tuttavuutta. Ratsastuksen ajan Nalle vinkui katsomossa katse meitä seuraten ja ihmetellen miksi se ei saa juoksennella ympyröitä meidän kanssa.
12.45 Perhepotretti. Samannäkösiähän ne on, ruskeita ja molemmilla valkosta naamassa. 13.00 Loppukäynnit hoidettu. Ratsastus meni yllättävän hyvin keskiviikon pitääpi muistuttaa pitkästä aikaa tota ratsastajaa että mähän oon muuten tamma-päivän jälkeen. Harjoittelin paljon kevyttä ravia ja yritin saada Arbaleesia rennoksi kuolaintuelle kolmikaarista menemällä. 
13.20 Arbaleesia pääsi vielä tarhaan syömään päiväheiniä. Nalle tuttuun tapaan yrittää karata kuvasta sukeltamalla.
13.30 Aika lähteä takaisin kotiin. Ihana kevätsää sen kuin jatkui
14.00 12km urheilua ja reiteni tuntuivat olevan tulessa. En tiedä mikä idea oli mennä viimeiset 100m kyykkykävelyä. Siis välipalaksi magnesiumia ja protskupatukkaa. 14.30 Jatkoin ikuisuusprojektini maalamista. Öljyvärit on siitä rasittavia, että niiden pitää kuivua vähintään 24h kerrosten välissä. Tähän mennessä olen saanut vastaa taustan toista kerrosta maalattua ja testattua kukkien varsia jotka nekin maalaan uudestaan. 
15.00 Sain hevosen pohjavärin maalattua. Ihmettelin hetken miksi Arbaleesia näyttää niin ruipelokaulalta, kunnes muistin että se katsoo vinosti poispäin kuvaajasta (maalaan siis ohjekuvan perusteella). Seuraavaksi maalaan varmaan sykeröiden ensimmäisen kerroksen sekä varjostan ja korostan hevosen. Sitten pitäisi vielä kivet, kukat, sekä taustan ja hevosen kaikki miljoonat yksityiskohdat monessa kerroksessa. 16.00 Ompelin taas pari haalarimerkkiä kiinni. Pari reikääkin sain tehtyä sormeeni. 
17.00 Auringonlasku oli (keskiviikkona ja) torstaina aika nätti!
17.30 Rojahdin tv:n eteen ja söin päivällistä, samalla katsoen kiinni viikon aikana tulleita sarjoja. 19.30 siirryin sänkyyni ja luin loppuillan kirjaa ja selailin somea. Joskus puoli kymmenen olin jo niin väsynyt päivän seikkailujen jälkeen, että päätin alkaa nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi6/2/16

  Mikäs laihdutuskuuri Arbaleesialla on ku näyttää niin pienelle tuo heinämäärä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sai tarhaan vaan pikkutupon kun se söi karsinassa jo suurimman osan :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Munkin koira on yleensä aika adhd, mutta osaa ainakin melkein aina pysytellä pois heppojen jaloista ja saa seikkailla tallialueella miten huvittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kunpa Nallekin ois tollanen tallilla... Se yrittää labbismaisesti olla kaikkialla samaan aikaan ja saa kyllä aika tarkkaan pitää vahtia sen perässä :D

   Poista