21. toukokuuta 2015

KULISSIEN TAKANA

Pitkästä pitkästä aikaa saatte mydayta! Perus ratsastuspostauksiakin on jonossa, mutta ajattelin että vaihtelu virkistää. Kertokaa jos haluatte useamminkin näitä kuin kerran vuodessa :D

Mun päivät vaihtelee nyt tosi paljon kun kaikki on vihdoin ohi! Pääsykokeet mantsaan oli maanantaina ja ylppäreiden tulokset tuli samana päivänä. LLEMM tuli ja ihan tyytyväinen olen. Enkun E saisi kyllä olla L mutta eipä voi mitään. Ruotsi ja mantsa sentään hyvin selkeät L. Äikkä/Suomi pisteen vajaa E, ei ärsytä ei... Pitkä matikka oletettu reilu M.

Mutta takaisin siihen alkuperäiseen asiaan: joinain päivinä saatan herätä 12 ja hillua kotona koiran kanssa koko päivän, joinan päivinä olen 8-21 liikenteessä. Eilen oli sellainen keskivertopäivä.

9:55 Heräsin. 10:20 Söin kaurapuuroa raejuuston kanssa sitruunaveden kera.
10:30 Kävin koiran kanssa ulkona ja lähdin maailmalle uskollisen skootterini kanssa. Postin jälkeen suunta kohti tallia.
11:00 Hain tyytyväisen näköisen hepan sen uudesta isommasta tarhasta ja lähdin solkun kautta ratsastamaan. Heppa tuntui vähän hassulta, olikohan sitten kranion efektejä, vaiko maneesin hieman raskaan pohjan. Harjoittelin kuitenkin sunnuntain HeA:2 rataa, joka tuntui helpolta. Keskilaukka-harjoituslaukka siirtymiset eivät tosin onnistuneet lainkaan.
12:30 Heppa taas solkun alle ja sitä kautta ekaa kertaa nakuna ulos pariksi tunniksi. Itse suuntasin kohti Kivenlahden venesatamaa...
... Jossa vietinkin koko päivän ensin maalaten loput veneen pohjasta jotka edellisenä päivänä jäivät maalamatta. 13:50 Kävin lenkillä. 14:30 Ja lopulta pienen hillailun jälkeen kiillotin vielä koko veneen oikean kyljen samalla kauhistellen saamiani rusketusrajoja.
15:40 Satamalta matkani kävi kohti Lippulaivaa, nyt kun kerran lähistöllä oltiin. Mukaan tarttui suklaalevy, joka oli muuten todella hyvää ja jonka söin kokonaan samana päivänä, hups.
16:30 Kotiin päästyäni avasin Sportamoren tilaukseni, yritin päättää pidänkö kumpiakaan kenkiä (miten hyvien juoksulenkkareiden löytäminen on näin hankalaa?) ja kävin koiran kanssa päivän toisella lenkillä. Alkumatka mentiin sitten niin innokkaasti että sain loikkia perässä, takaisin tullessa tuttuun tapaan suunilleen raahasin läähättävää Nallea. Iloisen näköinen se silti oli.
17:40 Ruoan teon jälkeen rojahdin sohvalle ja vietin siinä lopulta seuraavat kaksi tuntia. 19:40 Illalla kävin vielä heittämässä rengasta Nallelle, ja aloin kirjoittamaan tätä postausta samalla kuvia muokaten.
21:30 Vihdoinkin Lightroomin, Photoshopin ja Bloggerin jälkeen pääsin sänkyyn lukemaan Les Miserablesia. 1.15 ihmettelin minne pari viimeistä tuntia ovat kadonneet ja aloin nukkumaan.

Tälläinen on siis tämän bloggaajan normaali päivä. Aikaa mulla on nyt tehdä vaikka mitä, joka on niin kivaa vaihtelua viimeisen 4kk armottoman lukemisen jälkeen. Tämä päivä oli aika lailla samanlainen, mutta sataman sijaan kävin shoppailemassa yo-juttuja. Kohta saan minäkin sen lakin pistää päähäni!

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan My day-postauksia! T. hullu stalkkeri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hee huomasin et säki olit tehny mut en oo ehtiny viel kattomaan sitä :D

      Poista