2. tammikuuta 2015

ARPAKUUTIOLLINEN ONNEA

Viime vuoden vika postaus oli otsikolla 'Arpakuutiollinen huonoa onnea'. Nyt tämän vuoden ensimmäinen postaus on tribuutti blogini otsikolle, joka on aivan liian harvoin pitänyt paikkansa.
Uusi vuosi, uudet tuulet. Tää sanonta ei voisi pitää enempää paikkansa juuri tällä hetkellä. Jotain suurta on tapahtumassa, jotain mistä me ollaan haaveiltu Arbaleesian ostosta lähtien. Oon viettänyt pari viimeistä päivää ihan innosta soikeana, ja nyt uskallan vihdoin tämän uutisen teille jakaa. Uusi soppari on allekirjoitettu ja vanha irtisanottu. Me vaihdetaan tallia. 
Mä oon ollut aika hiljaa meidän tallipaikkatilanteesta jo jonkin aikaa. Me käytiin joulukuussa kattomassa tallipaikkaa Gumbölestä sekä Kilosta. Molemmat varmasti ihan hyviä talleja, mutta kumpikaan näistä talleista ei tuntunut sellaiselta loppuelämän tallipaikalta. Ei tullut sellaista fiilistä että jestas tänne mä haluan jäädä. Lisäksi molemmissa oli pelletti kuivikkeena (jota Arbaleesialla siis ei voi olla).
Me ei olla haaveiltu tallipaikan vaihdosta Arbaleesian ostosta lähtien, niitä on ollut ihan riittävästi. Mutta me ollaan haaveiltu tästä tietystä tallista. Meidät löytää siis helmikuusta lähtien Luoman tallilta. Meiltä on kotoa sinne 2km. Miettikää oikeasti, tän tallin (kieltämättä aika köyhät Ertsiin verrattuna) maastot kulkee meidän talon vierestä. Mä oon niin innoissani ajatuksesta, että voin viikonloppusin maastoilla Arbaleesian kotipihan tarhaan ja pitää sen päivän yli siinä hillumassa. Mä olen niin innoissani kaikesta, sillä tää talli on aikalailla kaikkea mitä oon tallipaikalta toivonut.
Siis oikeasti. Mä olen niin iloinen tästä kaikesta. Vihdoin päästään hyviin olosuhteisiin treenaamaan. Kaikki tää on vaan niin mahtavaa.
Samalla muiden positiivisten uutisten lomassa voin kertoa, että eilen ekaa kertaa kuukauteen Arbaleesian ja mun itsenäiset treenit menivät todella hyvin. Jotenkin olen nyt täynnä toivoa ja se heijastuu selkeästi kaikkiin päätöksiin mitä ratsastaessakin teen. 
Muina uutisina vielä, että blogini täytti eilen kaksi vuotta! Hurjaa kuinka paljon kaikki on parina hassuna vuotena muuttunut.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Samaa kun Sofia, eli kuulostaa kivalta ja tosi hyvä teille! :) Millanen toi talli on, onks siellä maneesia, jotain estekalustoa tms? Ja missä päin se on? Omalle vuokrahevoselle mietin, kun sillä on ollut tallipaikkojen kanssa vähän venkslausta, niin pidän silmät avoinna aina kaikelle ja tästä tallista en oo oikeestaan mitään kuullut, nii olis kiva tietää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On maneesi, kaks kenttää, solarium; kaikki löytyy ;) niin ja tosiaan Kirkkonummella lähellä Espoon rajaa on. Mutta voin kertoa, että mekin jonotettiin sinne se 8-9 vuotta ja nytkin saatiin paikka aika varmasti valmentajani ansiosta :) eli ilman suhteita ja oikeaa ajoitusta käytännössä mahdotonta saada paikkaa kun vaihtuvuus tuolla on ihan minimaalista..

   Poista
 3. Vautsi, kuulostaa upealta! (:
  Ihana myös kuulla, että treenit ovat alkaneet taas rullaamaan. Tiedän omasta kokemuksesta masentavan hyvin, miten turhauttavaa on, kun hevosella on vaivaa vaivan perään - varsinkin jaloissa olevaa -, mikä estää treenaamisen erittäin pätevästi.. Onneksi näyttää jo valoisammalta siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) jep, erittäin turhauttavaa.. Onneksi nyt näyttää paremmalta ja valmennuskin tällä viikolla meni tosi hyvin :)

   Poista