12. lokakuuta 2014

KOULUKISAT @ BILLNÄS

Okei. Meillä oli tosiaan eilen Billnäsissä kisat, jossa mentiin se K.N.

Tunnin ajomatkan jälkeen saavuttiin vaahterien valtaamalle kisapaikalle. Lähdin verkkaamaan hyvissä ajoissa noin 30min ennen suoritusta. Arbaleesia oli eka tosi nuutunut, ja 15min verkkailun jälkeen päätin mennä maneesin tunkkasesta ilmasta ulos kävelemään hetkeksi. Palattuani maneesiin mulla olikin allani aikapommi. Siis yhtäkkiä sitä energiaa oli ihan liikaa. Yritin siinä sitten hieman saada purettua sitä, mutta Arbaleesia oli yleisesti ottaen tosi outo. Se käyttäytyi rauhallisesti, mutta juoksi alta pois eikä kuunnellut istuntaa ja roikkui kädellä. Mahtavaa, eikun radalle vaan.
Mä en hirveästi jaksa analysoida meidän rataa sen tarkemmin. Eiköhän sanat kiireinen ja hätäinen riitä kuvailemaan sitä. Arbaleesia oikeasti ignooras ihan kokonaan kaikki mun avut, varsinkin raviohjelmassa. Olo oli kuin oltais palattu takasin vuoteen 2010. Pistän kyllä osan tästä radan pohjan piikkiin. En oikeen ymmärrä miksi kisoja pidetään vielä ulkona, kun ulkokenttien pohjat on ihan mutaisia ja liukkaita. (Hallikausi hoi?)
Mun pitäs muuten oikeasti hankkia kouluridasaappaat, noi Tretornit pakottaa pohkeen tosi taakse joustamattomuutensa takia..
Asia mikä yllätti positiivisesti oli Arbaleesian käynti. Se oli ihan puhdasta, eikä siinä ollut mitään ylimääräistä häslinkiä. Toki en uskaltanut pyytää siitä tarpeeksi aktiivista, mutta tästä on hyvä lähteä kehittämään sitä.
Laukkaohjelma oli taas fine kuten aina, numerot 6-7.5. Pari mokaa tuli kun Arbaleesia oli tosiaan päättänyt olla kuuntelematta mun pohjeapuja ja pääty-ympyrästä tuli pikemminkin päätyneliö, hups.
Kaikesta huolimatta prosentteja tuli 65,3% ja se oikeutti kolmanteen sijaan. Kisoissa oli taas kaksi tuomaria ja tällä kertaa varsinkin alapisteissä oltiin aika eri mieltä. Rata oli kuitenkin taas tasasen ookoo ja sillä näissä luokissa pärjää. Eihän noi huonot prosentit ole todellakaan (voittajaan alle prosentti eroa), eikä suorituskaan ollut mitenkään kamala, mutta radan raviohjelmasta ei vaan jäänyt kovin positiivista makua suuhun. Se pieni ääni päässä joka huutaa, että parempaankin olisi pystynyt tässä lähinnä ärsyttää.. Toisaalta, ainahan sitä parempaan pystyy :')
Osasin kyllä jo alkuviikosta vähän arvailla ettei näistä kisoista tule mitään huippusuoritusta. Arbaleesia on koko viikon ollut jotenkin vähän ärsyttävä (perjantain huipputreeniä lukuun ottamatta). Kokeilenkin nyt vaihtaa takaisin metallikolmipalaan ja jos Arbaleesia sitten rauhottuisi edestä ja sitä myötä toimisi kokonaisuudessaan paremmin. Tuo muovikolmipala on nimittäin a) liian pitkä sille joka saa kuolaimen tulemaan suusta ulos b) saa Arbaleesian suun tosi levottomaks nykyään.
Nyt katse eteenpäin ja kunnon himotreeniä kontrollin ja istunnalla vaikuttamisen muodossa. Ensi viikolla olis sitten nimittäin kotikisat Wiknerillä HeB:0 radalla.

4 kommenttia:

 1. Onnea! Ei se teidän meno huonoltakaan näyttänyt. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)) ja joo siis ei se huonoa ollut, vaan vähän normaalia huonompaa :D

   Poista
 2. Ihana toi viimenen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on (thanks Inka)! :3 Tuolla oli niin nättiä ja niin syksyset maisemat ettei voitu vastustaa kiusausta ottaa parit kuvat :P

   Poista