13. helmikuuta 2013

LAAMAA MÄ METSÄSTÄN

Otin pitkästä aikaa teille Arbaleesiasta kuvia ja no yritä nyt siinä tuiskeessa ottaa kuvia. Käytiin siis maastoilemassa, säästä viis, ihan kivaa oli. Tallin omistaja muuttaessa sano ettei siellä kamalasti maastoja ole, justjust Wikneriin verrattuna toi on luksusta. Ihan hervottomasti peltoa ja paljon metsäpolkuja sinne sun tänne, pelkäsin jo että eksytään sinne :D Ootan nyt lumien sulamista niin päästäisiin testaamaan derbykenttää ja sen maastoesteitä :)
Mitä se heilut siin kameran kaa etsä ennen oo hevosta nähny???
 Porkkana olis muuten ihan kiva...
Porkkanaa mä metsästän, tahdon saada suuuuren
MITÄÄH?!
Tää viikko on myös ollu koulussa ihana, yhteensä 5 oppituntia ja sitten onkin hiihtoloma. Päädyin sitten siihen, että nyt olis hyvä alottaa kesäkuntoon treenaaminen. Operaatio elä terveellisemmin ja kuntoile siis alkanut. Joku muu saanu samanlaista inspistä?
Musta tuntuu että hevoset saa ne mutanttiporkkanat mitkä ei kelpaa kauppoihin, säkistä löytyy aina mitä mielenkiintoisimpia yksilöitä..

8 kommenttia:

 1. Käsittääkseni nimenomaan epämuodostuneet tai liian isot/pienet porkkanat tulevat hevosille :D Jonkun EU:n säännön mukaan porkkanoiden pitää olla tietyn kokoisia :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EU ja sen direktiivit :D Muistan kun yläasteella puhuttiin siitä kurkkudirektiivistä jossa määriteltiin tarkasti minkä muotoinen etc kurkun pitää olla :D

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Aika oudon näkösiä porkkanoita kyllä :DDD

  VastaaPoista
 3. Anonyymi13/2/13

  Siis onks Arbaleesia vaihtanu tallia? Minne ja miks? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah ootpas sä missannut mun juttuja oikein urakalla, siis vaihettiin jo tammikuun alussa Wikneriltä. Liian korkea tallivuokra olosuhteisiin nähden kun maneesiin ei ikinä päässyt ja sitten se olkipelletti jota toi voisi mutustella onnellisesti ähkyyn saakka niin pakko vaihtaa tallia.. Ollaan siis Inkoossa Granåsassa :)

   Poista
 4. Anonyymi15/2/13

  millä tallilla arbaleesia asuu nykyään :)?

  VastaaPoista