5. helmikuuta 2013

KARKURIPONI

Mun ei pitäs mennä Bellalla sunnuntaisin, molemmat on aina ihan sunnuntaifiiliksissä ja meno on sellasta että kenenkään ei tarvii nähä. Bella on vaan niin hämäävä, se voi tuntua selästä tosi tahmeelta samalla ku se liikkuu tosi hyvin. Se meidän iankaikkinen ongelma onkin, en osaa lukea sitä tarpeeksi hyvin. Kyllä mä vielä opin.
Mikki oli krhm vähän energinen, juoksuttamisesta ei oikein tullut mitään kun se liina oli Mikin mielestä liian lyhyt ja sain juosta siellä hangessa jotta arvon herra voi laukata tarpeeksi isolla ympyrällä. Päätin sitten irtojuoksuttaa sitä, se oli vaan niin söpö kun se veti hirveetä kiitolaukkaa ympärinsä ja pysähtyi välillä puhisemaan kuin isokin poju. Sitten se sai neronleimauksen kun langoissahan ei sähköä ole, että hei tänhän ali voi mennä. Kuulemma kerran ennenkin tehnyt niin, onneksi se on järkevä poni ja pysyi siinä piha-alueella. Taas kerran, jos Arbaleesia olisi karannut tuolla tavalla olisin ollut niin vihainen sille, noh Mikille lähinnä nauroin, se on vaan niin huvittava poni.
Tolleen se pysähtyi pää korkeelle puhisemaan ja puhkumaan, pikku lohikäärme :P

12 kommenttia:

 1. Anonyymi5/2/13

  voisitko joskus tehä semmosen postauksen joskus mis esittelisit noi molemmat ponit ihan kunnolla :)

  VastaaPoista
 2. Onko tämä se talli Degerbyssä? Joka näkyy 51 tieltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennenkin on kyselty missä nää asustelee nii sama vastaus, haluan kunnioittaa omistajien yksityisyyttä enkä kerro mitään heihin liittyvää (:

   Poista
 3. Anonyymi5/2/13

  ihania kuvia! :) kuinka korkee tuo valkea poni on ja kuinka pitkä sinä olet? näyttää vaan niin söpöltä tuollainen pikkuponi :3 ja meillä on samiskengät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja ah noi kengät on niin lämpimät! :) Bella on jotain 130-135cm eli juurikin pikkuponi ja ite oon ehkä 169cm? mut tosiaan mul on lyhyet jalat ja pitkä selkä :D

   Poista
 4. Kauniita kuvia, ja ilmeisesti ihan tilanteesta kun ponin pullero painelemassa karkuun? :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9/2/13

  nää kuvat on loistavia! :) Mikki on äärettömän suloinen otus!!

  VastaaPoista