17. maaliskuuta 2012

Bella the beautiful

Tänään menin sitten Bellalla ja se oli tosi kiva! Aloitin ihan käyntityöskentelyllä, menin ilman satulaa kun satula oli heidän autossaan enkä jaksanut mennä avaimia kyselemään laiska kun olen, ei, oli vähän kiire. Poni meni heti alusta tosi kivasti, oli pehmeä edestä ja reipas ja kuunteli apuja tosi hyvin. Kenttä kun on tuollain ovaalin muotoinen rata niin voltteja yms ei oikein voi tehdä joten verryttelin sitä ihan vain asettelemalla ja avoja menemällä.

Ravissa harjoittelin noita rataharjoituksia varten oikeastaan turhaan (hmph, ei vaan sitten HeB ole yksäreille avoin, mitä ihmettä?!) Noh mutta menin siis paljon siirtymisiä ravin sisällä, keskiravia ja pohkeenväistöjä. Keskiraveissa kun muistin istua mukana kunnolla niin ne olivat ihan tosi hienoja! Sen selkä on muuten aivan ihanan pyöreä ja pehmeä!

Laukassa sitten menin aluksi vähän verryttelynä paljon siirtymisiä laukan sisällä, keskilaukkaa, koottua laukkaa joka muuten on ihan ponin bravuuri, ja ihan harjoituslaukkaa. Menin vielä vähän keskilaukkaa ja sen jälkeen laukka-käynti siirtymisiä jossa yritin huomioida että olisi pehmeä käsi. Eli istunnalla lähinnä, välillä jos otin suoraan käyntiin tuli siirtymisestä tosi töksähtävän oloinen, raviaskeleen kautta siirtymisitä tuli tosi nätit. Sitten vielä käynti-laukka siirtymisiä, jotka nekin onnistuivat tosi hyvin.

Poni oli siis ihan tosi hieno tänään ja nyt taisin tutustua siihen Bellaan mistä olen niin paljon kuullut. Pehmeään ja reippaseen ihanaan poniin joka tosissaan yrittää. Eihän se Mikkiä yrittämisessä voita, sitä ei voita mikään. Se kertakaikkiaan laittoi aina kaiken peliin ja tosissaan halusi onnistua, ei yhtä sympaattista ponia kyllä taida löytää.

5 kommenttia:

 1. Bella näyttää niin hienolta! (: Sulla on myös kiva istunta ilman satulaa :o

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17/3/12

  Nätisti liikkuva poni, voisi ehkä työntää vähän enemmän takaa. Hyvä istunta sulla :) minkä säkänen se on ja minkä pitunen oot ite? Näytitte suht sopusuhtasilta, sä kun et mikään läski ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siitä etten ole läski, aina ihana kuulla tuollaista! Itsekkin nyt videota katellessa katsoin että takapää on vähän turhan laiska, en sitä itse ratsastuksen aikana kyllä yhtään huomannut, jännää :D Poni on about 135cm ja itse olen 165cm :)

   Poista
 3. äääää, ihana toi poni <3 Ja oon iha kade ku oon iha hulluna sushiiin <3 Jjaja aion liittyy lukiaks ku tykkään täst sun blogist ku laittelet kuvii ja kaikkee <3 Vvoisitkos sää myös vilkasta mun (surkeeta) blogii?? täs osote =) Ja se on keskeneräne...
  http://horseshandballphotographingmylife.blogspot.com/

  VastaaPoista