16. joulukuuta 2015

Uutta ulkoasua pukkaa

Mitä tämä on, kaksi päivää putkeen postaus minulta! Nyt kun minulla on somelakko (Star Warsin ensi-ilta oli tänään ja itse pääsen hitauteni takia katsomaan sen vasta ylihuomenna.. No spoilers thanks.) niin sain inspiraatiota muokata blogiani hieman. Ihan valmis tämä ei vielä ole, sillä vähän on vielä tappelua jäljellä bloggerin mysteerisen koodihäkkyrän kanssa. Edessä olevat muutokset tulevat olemaan kuitenkin niin hienosäätöä, että te ette varmaan edes niitä huomaa. Tuntien työ, eikä mitään suurta näkyvää eroa edes ole, niin perus graafikon elämää.
Uusi yllä, alla vanha. Saatoitte huomata, että pidin tuosta vanhasta ulkoasusta melkoisen paljon kun se noin 6 kuukautta minulla oli, mutta pienten kasvukipujen kautta on vihdoin aika siirtyä uuteen. 
Mullahan oli tuo pellavakangasmainen tausta reilusti yli vuoden ja oli kyllä jo aikakin vaihtaa se. Sitä pikku hiljaa kyllästyy tuijottamaan aina samaa ulkoasua kuukaudesta toiseen. Samoin sivupalkin kuvalinkit eri medioihin sekä esittelysivuihin uudistuivat.

Mitäs te pidätte tästä muutoksesta? Itse en ole vielä täysin tyytyväinen, mutta olin niin kyllästynyt vanhaan ulkoasuun, että oli yksinkertaisesti pakko tehdä uusi yhdessä yössä.

6 kommenttia:

 1. Mä ainakin yllätyin vain ja ainoastaan positiivisesti uuteen ulkoasuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii kiva! Vähän stressasin näin ison muutoksen alla miten ihmiset reagoi, mutta hyvä että tykkäätte :)

   Poista
 2. Tää on tosi kiva! Yksinkertainen on kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Mäkin oon aina tykänny yksinkertaisesuudesta ja symmetrisyydestä :) turhaa sitä mitään monipuolista häkkyrää väsäämään..

   Poista
 3. Tää ulkoasu on kyllä hieno. Teetkö mullekin? :D

  Haastoin sut. Ei vaihtoehtoja. http://topangan.blogspot.se/2015/12/kuvahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin melkee tehäkki tässä mun viisviikkosen loman tylsyydessä :P

   Ja okei apua :D

   Poista