27. joulukuuta 2015

Ihan liikaa ostoksia

Viime aikoina on tullut osteltua vähän kaikenlaista. Päälle kuukausi sitten ostin ensin tuon Spooksin liivin, sitten tilattiin Arbaleesialle kaksi uutta loimea ja ostin itselleni uudet housut ja kypärän. Vähän etukäteisjoululahjoja itselleni ja hepalle ;)

En ole ikinä ennen ostanut uutta kypärää pudottuani, vaikka on tullut lennettyä päin seinää ja ties mitä. Nyt päätin hyödyntää vakuutusta ja ostin itselleni Charles Owen Yr8 sparklyn. Tarkoitus oli ostaa kevyt ilmastoitu kypärä tuon jo olemassa olevan wellingtonin kaveriksi... Ei ihan mennyt ajatellusti, sillä kaikki kevytkypärät olivat niin rumia ja sitten rakastuin tuohon yr8 kimaltelevaan keskiosaan. Tämä päätyy varmaan uudeksi kisakypäräksi ja vanha hikipottaowen pääsee kotikäyttöön.
Uudet housut ovat tosiaan blogiexposta ostetut Montarit. Olin pitkään etsinyt uusia housuja, ja nuo takataskujen koristeet iskivät heti silmään. Ohuet lahkeet mahtuvat hyvin vähän kireiden saappaiden alle, kokopaikat ovat todella kevyet ja tuntuma muistuttaa enemmän polvipaikkaisia housuja, jes! Olen aina mennyt polvipaikkaisilla valmennuksia ja kisoja lukuunottamatta, joten olin todellakin iloinen etteivät paikat olleet mitään liisteriä. Housut ovat myös siitä jännät, että tietyssä valossa ne ovat mustat ja toisessa tummansiniset.
Horse Comfortin sisätoppaloimi ostettiin Arbaleesialle kylmempiä ilmoja varten. Horse Comfortin loimet ovat olleet ennenkin Arbaleesialle todella hyviä ja niin on tämäkin. Mahaläppä (tunnettu myös mahan kannattimena) on todella hyvä klipatulle hevoselle ja isot lapalaskokset ovat plussaa. Kaulakappale on Arbaleesialle ehkä vähän iso, mutta muuten todella hyvältä ja laadukkaalta vaikuttava loimi.
Hevarilta tilattiin 59e maksanut kevyellä toppauksella oleva sadeloimi pienin varauksin. Halpa+sadeloimi ei yleensä ole hyvä yhdistelmä, mutta toisaalta kalliit Bucaksemme eivät ole edes ostohetkellä kestäneet vettä. Yllätyimme kuitenkin todella positiivisesti, sillä loimi on vahvaa kangasta ja tutut kehuivat vedenpitävyyttä. Väri ei ehkä ole Arbaleesian lemppari, mutta minkäs teet.
Nyt odotellaan vielä uusia kankikuolaimia postista, nykyiset kun ovat tallin omistajalta lainassa.. Sitten saa shoppailut riittää vähäksi aikaa :D

4 kommenttia:

 1. Anonyymi7/1/16

  Hienoja hankintoja Alexandra! Terveisiä Haminasta.

  VastaaPoista
 2. Jännä ettei teidän Bucakset ole pitäneet vettä. Bucaksen Selectissä on markkinoiden korkein vedenpitävyys ja meillä tosiaan rankkasateestakin löytyi loimen alta ihan kuiva ponny. Ostin sitten toisenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tallillakin Bucakset on tunnettu niiden ei-vedenkestävyydestä :D Kyllähän ne liiotteluistani huolimatta kestää aluksi vettä, mutta jotenkin se vedenkestävyys katoaa hurjan nopeasti verrattuna muihin... En tiedä onko sitten että Bucakset kestää huonommin pesukonetta kuin muut vai mitä..

   Poista