20. elokuuta 2015

TILANNEPÄIVITYS

Heippa pitkästä aikaa! Vietin viimeiset yhdeksän päivää Lontoossa ja Pariisissa, joten blogi oli tietysti hiljaisemmalla. Ajattelin nyt nopeasti päivittää nykyhetken teille, ennen kuin alan palaamaan normaaliin bloggausrytmiin.

Itse reissu oli loppujen lopuksi aika mahtava. Käveltiin yhteensä yli 100km, käytiin tsiljoonassa museossa ja nähtävyydessä, seikkailtiin paikallisten seassa sivukaduilla ja tutustuttiin metropolielämään.

Kyllä silti pakko sanoa, että ei mikään omaa sänkyä ja kotosuomea voita. Varsinkin vika päivämme oli niin hektinen että huhhuh! Päädyttiin sitten poliisiaseman kautta vieläpä melkein väärälle lentokentälle :D Kerron kuitenkin lisää reissusta, kunhan saan käytyä kaikki 832 kuvaa ja 139 videota läpi ja muokattua ne.

Arbaleesia on tällä ajalla kuulemma ollut vähän outo. Se ei liiku oikein hyvin, ja ontumaepäilyäkin oli. Kraniokäsittellyssä se oli ollut jumissa, mutta outo käytös on vielä jatkunut senkin jälkeen. Se sai myös mahahaavalääkityksen joka ei tehnyt eroa, ja nivelongelmiinkin se reagoi ihan eri tavalla. Sovittiin nyt, että kokeilen ratsastaa sillä pari päivää ja katsoa miltä se tuntuu. Jos se ei yhtään parane, niin ensi viikolla otetaan labrat ja toivotaan parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti