2. elokuuta 2015

BLOGIVIERAILIJA RUOTSISTA

Eftersom den underbara Rossen, som jag mötte i torsdags är från Sverige, så kommer jag att skriva den här inläggen på både svenska och finska. Hurraw!

Torstaina tapahtui jotain mitä odotin jännityksellä ja innolla monta päivää. Nimittäin Rosse tuli käymään Suomessa ja samalla myös moikkaamaan Arbaleesiaa ja minua.
Keskipäivän aikoihin tavattiin sitten tallilla ja pakko sanoa vielä näin yleisesti, että oli todella kiva tavata! Vähän taisittiin sovita, että mäkin poikkeisin Ruotsiin Topangaa moikkaamaan tulevaisuudessa. 

Vi hade bestämt att träffas på stallet, och jag måste säga ännu så här i bloggen att det var så kult att vi äntligen träffades! Vi även kom överens om att jag skulle besöka Stockholm och Topanga någon gång i framtiden. 
Ratsastamaan siirryttiin tummien pilvien häämöttäessä horisontissa, ja lopulta sitä vettä tulikin aika saavista kaatamalla. Itse ratsastuksesta sen verran, että olin edellisen yön rukoillut Arbaleesian pistävän parastaan erityisvieraan kunniaksi, mutta pah! Rouva oli sitten niin vetelä mato kuin olla voi. Mikään ei kiinnostanut ja hän olisi vain halunnut lönkötellä eteenpäin kaula pitkänä unohtaen sanan kokoaminen merkityksen. Valitsitpa Arbaleesian mahtavan päivän olla tamma :D

När vi sen steg ut från stallet, var horisonten svart med moln fast foreca påstod att det skulle inte regna i flera timmar. Nå, vi blev ju sen lite våta... Men om själva ridpassen. Jag hoppades så mycket att Arbaleesia skulle vara extrafin eftersom vi hade en speciell gäst, men nej. Hon har haft hela förra veckan ganska lätt, så hon tänkte ju att det skulle kunna fortsätta. Sammanfattat: hon var en fullständig latmask. Allt man bad henne att göra var bara sku vi int kunna göra det här i morgon. Fin dag att bete dig som en sto Arbaleesia!
Joka tapauksessa, vaikka itse ratsastus ei niin hyvin sujunutkaan (eilen pistettiin valmennuksessa heppa sitten kunnon rääkkiin), oli päivä todella kiva. Pistin jopa Rossen Arbaleesian selkään lopuksi, ja kommentiksi muistaakseni sain, että saan sen näyttämään kovin helpolta :D

I alla fall, fast själva ridningen gick inte så bra (fredags ridlektion var sen en liten realitycheck för Arbaleesia), var dagen väldigt trevlig. Rosse även red Arbaleesia en stund i sluten, och om jag kommer ihåg rätt så var kommenten att jag får det se väldigt lätt ut :D
Adjö, tämä tyttö lähtee nyt ratsastamaan toivottavasti hyvän rikkeettömän radan vaikka olen vähän kipeä. Önska mig lycka till!

4 kommenttia:

  1. Anonyymi2/8/15

    Mistä te tunnette toisenne? Ihan mielenkiinnosta kysyn, että puhuitteko toisillenne suomea vai ruotsia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan seurailtu toistemme blogeja puoli iäisyyttä, siitä oikeastaan lähinnä tunnetaan :) Ja siis tota mekin alussa pohdittiin että kumpaas kieltä nyt sit puhutaan :D mutta puhuttiin nyt suomea (satunnaisten ruotsinkielisten sanojen saattelemana) Suomessa, Ruotsissa sitten ruotsia :D

      Poista
  2. Naww det var jätte kul att ses! Bra, då blir det svenska när du kommer och hälsar på hos oss. ;)

    VastaaPoista