12. kesäkuuta 2015

KUULUMISIA JA TREENIÄ

Näin kisakaudella menee bloggailu helposti pelkkiin kisa- ja treenipostauksiin, joten ajattelin pitkästä aikaa julkaista ihan normaalin kuulumispostauksen. Tänään oli kisoja edeltävä valmennus jossa mentiin läpi vähän ohjelmaa ja sen mahdollisia ongelmakohtia. A:2 on kyllä helppo ohjelma, siinä ei oikeastaan ole yhtään mitään kummallista. En nyt valmennuksesta ala selittelemään, sillä kuten sanoin, tämä ei ole treenipostaus.
Arbaleesia on vaan niin hieno nykyään, en voi kehua sitä tarpeeksi! Huomaa että kun se on saanut nyt enemmän lihasmassaa ja voimaa niin johan liikettäkin alkaa löytyä ilman tahdin nopeutumista. Ja sen etupolvi oikeasti venyttää askelta eteen!
Kyllä se silti edelleenkin osaa välillä näyttää pyöreältä ponipallolta.
Arbaleesia kulkee nykyäään hienosti korkealla niskalla ja pienen paineistuksen jälkeen oikeasti ravaa, eikä vaan rullaa eteenpäin kuin kivi alamäkeen. Ravissa ollaankin paljon ajateltu nimenomaan liikettä ylöspäin. Eihän se mikään GP-heppa todellakaan ole, mutta huimasti se on silti edistynyt tässä reilun kuukauden aikana. Eihän me tietysti koko ajan vaadita siltä tätä ns. kisamuotoa ja ravia, ja se saa valmennuksenkin aikana mennä välillä rennommin.
Ongelmakohtia löytyy edelleen ne kaksi samaa vanhaa: laukan säädeltävyys ja takarit (jotka jätetään nyt hautumaan pariksi viikoksi). Keskilaukassa on vielä vähän ongelmana se, että se on liian pyöreää ja ylöspäin suuntautuvaa, mutta Arbaleesia sentään lähtee hienosti keskilaukkaan oikeasti takaa työntäen. Takaisin ei ihan vielä tulla ilman paria vahvempaa ohjasotetta, mutta pikku hiljaa sekin siitä.
Nyt olisi tarkotuksena tämän viikon jälkeen ottaa ensi viikolla vähän rauhallisemmin kun juhannuksena ei tietenkään ole kisoja. Mennään varmaan kunnon maastoon pitkästä aikaa ja ohjelmassa olisi myös koko hepan pesu jonain aurinkoisena päivänä. Pari postausta olisi tekeillä, saa nähdä josko juhannuksena liikenisi aikaa niiden hiomiseen. Käytiin eilen myös kuvaamassa mun yo-kuvat Hvitträskin kartanolla, haluatteko että tekisin niistäkin postauksen?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ! Ja katsoisin mielelläni niitä ylioppilas kuvia ;)

    VastaaPoista