15. toukokuuta 2014

TAKIN' BACK MY LOVE

Ajattelin pitkästä aikaa kertoa Arbaleesian kuulumisia vähän laajemmin. Ja samalla puhua vähän tulevaisuudesta. 
Oon maastoillu viime aikoina tosi paljon. Lähinnä oman laiskuuteni takia, jotenki tää kiva keväinen ilma, okei unohetaan noi parin päivän rankkasateet, on saanut mut aina valitsemaan mielummin maaston kuin koulutreenin. Ja no koulutreenejä on vaikeuttanut se, että tallin kentät lanattiin vahingossa märkänä, eli kaikki muta nous pintaan, joten ne oli poissa käytöstä hetken. No yläkenttä on edelleenkin..
Arbaleesia on päässyt siis viettämään mun kanssa ruohontäytteisiä aurinkoisia maastopäiviä ja äiti on sitten treenannut koulua sen kanssa. Arbaleesia on muutenkin paljo söpömmän näköinen estekamoissaan, lisää syitä miksi maastoilu on houkuttanut. Noh tosiaan, kuten mainitsin olisi tarkoituksena nyt myös kertoa vähän kesän suunitelmista.
Pääkaupunkiseudullahan on nyt taas liikkunut pääntautia ja meidän tallilla on kielletty muille talleille meno hevosten kanssa, joten yksi suuniteltu kisa jäi nyt sitten käymättä. Haluaisin, ja tarkoituis oiskin, kuitenki päästä kesäkuun alussa alottamaan kisakausi. Haluisin myös kovasti 7.6 Pornaisiin, yks mun lemppari kisapaikkoja, mutta sinne on tosiaan sellanen tunnin ajomatka. 
Tarkoitushan ois päästä takaisin sinne HeA tasolle, mutta taidan aloittaa kauden ekat kisat ihan HeC ja HeB, ottaen kuitenkin huomioon että tää ratsukko on käynyt viimeksi kisoissa 2011 hepan loukkaantumisten takia, jestas ompas siitäkin aikaa... Pitäs nyt varmaan alkaa treenata sitä koulua jos kisoihin kerran aion :D
Laitampa nyt muitakin kuulumisia tähän samaan syssyyn. Ollaan tosiaan kuvattu tota meidän mainosta, joka on oikeastaan nyt valmis. Onneksi en sittenkään joutunut laittamaan tuota peruukkia yhteen kohtaukseen, hemaiseva kuva btw,  koska ihan oikeasti na-aa, kamalaa. Kuvattiin myös yhtenä päivänä Masalan keskustassa tuolla quadkopterilla, vähän ihmiset tuijotti :D Mietin että haluisitteko te nähdä ton meiän mainoksen? Voisin sen tänne julkaista, vaikkakin se on aika järkyttävä (ainakin ne kohat missä mä oon). 
Samana päivänä kun kuvattiin vikat kohtaukset tuohon sain extempore-idean maalata mun huoneen. Noh vaikka puolet maaliämpärin sisällöstä kävi lattialla ja mä olin varpaista nenään asti valkosessa maalissa, on mun huone nyt ainakin taas vitivalkoinen. Laitettiin myös tuollainen Ikean "kirjahylly" tuohon yhdelle seinälle. Mähän oon Shakespearea lukenu jo pidemmän aikaa, mutta nyt innostus laajeni muuhunki klassiseen kirjallisuuteen ja tarviinhan mä kaikille kirjoille tollasen söpön pikku tason.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi16/5/14

    mua ainakin kiinnostais nähdä toi mainos !:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17/5/14

    Kiva kuulla taas teijän kuulumisia

    VastaaPoista