2. toukokuuta 2014

IT MAKES ME HAPPY

Mitä viime päiviin on sisältynyt? Noh ainakin paljon hauskanpitoa ja kaikenmaailman sekoilua. Ollaan mm. kuvattu Lilan kanssa meidän äikän lopputyötä hulvattomissa meiningeissä Hvittärskin metsissä uimalelu-hain kanssa (jepjep). Arbaleesiankin kanssa pidettiin hauskaa ja leikittiin esteratsukkoa. Siitä lisää alempana.

Venettäkin on tullut laitettua kesäkuntoon, grillauskausi tuli aloitettua ja jestas mä oikeasti jopa raahauduin salille! 
Käytiin Sepsun kanssa leffassa kattomassa The Amazing Spiderman 2, ja tehtiin kuolemaa jälkeenpäin jo pelkästään sen takia että juostiin ihan täysiä junaan. Oon raahautunut Stadiin shoppailemaan ihan liian monta kertaa viime päivien aikana. Ehdin jopa ottaa kuvatkin kaksista kengistä mitä ostin, kunnes päätin palauttaa ne. Ehdin käyttää yhden päivän toisia niistä ja pohjat lähti irti, H&M laatutuotteet joo.
Uudet (ja vähän hillitymmät) irtoripset saapui myös Ebaysta. Tosiaan käytän melkein joka päivä irtoripsiä, sillä kuten ylimmästä kuvasta näkee, eh, ei mulla omia ripsiä oikein taida olla.
Kuten mainitsin, leikittiin me Arbaleesian kanssa esteratsukkoa vappuna. Martingaalit ja kaikkea. Takana näkyy estekorkeus :D Arbaleesiallahan ei saa hypätä nivelten takia, joten me sitten mentiin vaan korotettuja puomeja. Arbaleesia oli ihan törkeän hyvä, se kantoi ittensä superhyvin ja laukkasi aktiivisesti. Vähän se kaatuu vielä sisäänpäin käännättäessä, varsinkin estejalustimilla, kun en saa pohjetta kunnolla ympärille. Mentiin sitten pientä "este"rataa jossa lähinnä harjoiteltiin kaarteita, askeleiden löytämistä ja laukanvaihtoja. Löysin kentältä muuten kuolleen kalan??? Eherm? 
Kesä tulee! Vappuaattona oli oikein mukava sää ja oltiinkin piknikillä järven rannalla. Oli ihan mukavaa siihen asti kunnes aurinko laski. Käsistä meinas lähteä tunto takas pyöräillessä.
Niin ja siis vappuahan ei vietetä ilman prinsessakruunu(j)a. 
Taidan perua ton kesän julistamisen. Pyöräilin tänään ihan järkyttävässä raesateessa kotiin junalta. Muuten ihan fine, mutta noi rakeet sattui ihan törkeästi lätsähtäessään naamaan. 
Huomiselta mun pitäs saada vähän kuvia ratsastuksesta, kun mennään Lilan kanssa kuvaamaan tallille sitä äikän projektia. Joten kunnon postaus siis tulossa lähipäivinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti