5. toukokuuta 2014

SPRING FLING

Whii, pitkästä aikaa kunnon postausta. Käytiin viikonloppuna siis Lilan kanssa tallilla kuvaamassa sitä meidän mainosta ja samalla mentiin hetki kentällä taas leikkien esteratsukkoa. Arbaleesia on muuten saanut (melkein) jo ihanan kesävärinsä kasvatettua, se on niin paljon nätimpi tummanruskeena.
En jaksanut välittää pikkuasioista, kuten muodossa pysymisestä, vaan annoin sen tosiaan leikkiä taas esteheppaa. Vähän se alussa aukoi suuta kun olin unohtanut vaihtaa suoran kuolaimen takaisin kolmipalaan, mutta rauhoittui kuitenkin ratsastuksen myötä. Arbaleesia oli muutenkin vähän höpsö, mua hymyilytti melkein koko ratsastuksen ajan. 
Mentiin taas puomisarjaa ja Arbaleesia ei kyllä millään olisi malttanut mennä niiden yli rauhallisesti. Välillä tuli kunnon loikkia ja välillä sitten ravi vaihtui laukaksi puomien välillä.
Arbaleesia oli kuitenkin tosi ryhdikäs, ehkä hivenen jännittynyt ja liian innoissaan, mutta muuten oikein hyvä. En tehnyt mitään järkevää (vaihteeksi), vaan mentiin rennosti ja pidettiin kivaa. Tarkoitus oli siis ridata hetki kentällä, ennen kuin siirryttiin maastoon kuvaamaan sitä mainospätkää. 
Kuvattiin sitten se pätkä jonka jälkeen menin vielä pari ravi&laukkapätkää. Jooh siitä pätkästä; kuvattiin silleen, että minä menin laukkaa tietä pitkin ja Lila sitten tuli sivutieltä tai no oikeastaan puskasta siihen tielle GoPro päässä kuvaten. Arbaleesia ei sitten ihan huomannut Lilaa ja sai ihan himmeen sydärin huomatessaan. Videolla se ei edes näyttäny pahalta, mutta me oikeasti meinattiin päätyä ojaan :D Arbaleesia ei myöskään jaksanut sitten enään seistä paikallaan ekan ja tokan oton välillä, vaan steppaili ja hyppi pariin otteeseen vähän pystyynkin, mä nauraen selässä sen höpsölle käytökselle. Huhhuh oli ainakin hauskaa.
Yleisesti ottaen oli tosi kiva päivä, Arbaleesia oli hauskalla tuulella ja sain pitkästä aikaa kuvia ratsastuksesta. Pyöräilin muuten yhteensä 11,5km! Ei jaksettu odottaa junaa, joten päätettiin pyöräillä tallilta sitten kotiin ja Lila Masalaan. Ootan kyllä kesää, sillä tosiaan toi 5km tallimatka talttuu pyörällä jossain 15 minuutissa.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/5/14

  Ois kiva nähä sitä videoooo :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin julkasta koko sen meiän videon, sitten kun ollaan vaan kuvattu kaikki pätkät ;) eeelii ens viikolla!

   Poista
 2. Arabalesia(kirjoitinko oikein? :D) on tosi kivannäköinen heppa :) mikäs sillä on ollu kun se on ollut jonkun verran saikulla?

  http://team-happy.blogspot.com olisi kiva jos kävisit kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh melkein oikein :D kiitos! :) Arbaleesialla on toooosi pitkä saikkuhistoria alkaen 2011 vai 2012 vatsahaavasta ja tarhassa loukkaantumisesta ja siitä sitten lähti kierre joka pääty nyt lopulta nivelrikon toteamiseen jossain kavionivelessä vai missä se olikaan. Yritän olla ajattelematta tollasia negatiivisuuksia ja pitää mielummin hauskaa hepan kaa :)

   Ja käyn kurkkaamassa! :)

   Poista