8. maaliskuuta 2014

KLINIKALLA (vaihteeksi)

Oltiin eilen siis klinikalla taas. Eipä siellä mitään kamalasti tehty, piikitettiin nivelet ja hoidettiin samalla selkää.
Saatiin nyt ohjeeksi puomitehtäviä ja sitten pikku hiljaa selkään siirtymistä ja normaaliin työskentelyyn palaamista. Siinä nyt kuitenkin menee vielä jonkin aikaa. Arbaleesiasta on nyt kuitenkin tulossa hyvää vauhtia kisakaudelle terve hevonen, jee. Blogihiljaisuus siis jatkuu vielä niin kauan kunnes Arbaleesian selkään voi mennä/jaksan ohjasajaa ja raahaa kuvaajan mukaan. Yritän postailla sillä aikaa pari muuta juttua ;)
Tää nyt oli lähinnä tälläinen informatiivinen postaus, mutta jotta ei oltais liian vakavia niin pakko laittaa pari kuvasarjaa klinikalta tähän loppuun.
Arbaleesia näyttää ihan tismalleen multa uutenavuotena kun saatiin Noran kanssa loistoidea (kiitos bucketlist) syödä ruokalusikalliset sinappia. Never again, bleugh järkyttävää.
Mä en ees tiiä mitä se tossa jälkimmäisessä hommaa? On se vähä idiootti välillä, mutta se tekeekin siitä niin parhaan.

4 kommenttia:

 1. Cara9/3/14

  Ootko kokeillu Arbaleesialla kahden ohjan/liinan juoksutusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus granåsassa, mutta nyt meillä on vaan yks liina ollu tallilla niin en oo vähään aikaan silleen kunnolla ohjasajanu/juoksuttanu kahdella ohjalla. Ohjasajo-ohjat oiski seuraavana hankinnassa :)

   Poista
 2. Anonyymi12/3/14

  Mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista