1. maaliskuuta 2014

OPTIMISM ALWAYS STAYS

Kevät. 
aurinko. toivo. energia. tulevaisuus. skoba. hassu heppa. 
ilosuus.
Kävin tänään ohjasajamassa Arbaleesiaa, en oo käyny tallilla tyyliin viikkoon ja nyt oli sopivasti aurinkoinen kelikin. Arbaleesia oli kröhöm vähän energinen talutusliikunnan jälkeen ja sain kyllä juosta aika täysiä sen perässä. Silloin kun jaksoin juosta vähän kovempaa (eli suunilleen sen yhden pitkän sivun koko aikana) esitti Arbaleesia aika kivaa liikettäkin, selkeästi tuo sähköhoito auttanut. Muuten se sai nyt tyytyä hölköttelyyn, en jaksanut hakea toista liinaa joten tosiaan sain juosta siellä perässä ihan kiitettävästi. 
Arbaleesia tais jossain vaiheessa vähän kyllästyä hölköttelyyn, joka johti pieneen itkupotkuraivari-kohtaukseen ja lopulta kierrokseen paikallaan steppailua. 
Kuten huomaatte, ollaan me nyt vaihdettu vähän pirteämpään kevätväriin, eli vaaleenpunaseen. Muutenkin Arbaleesian nykyseen ei-enään-niin-klipattu-väriin sopii hyvin vaaleenpunanen. Enään viikko blogihiljasuutta jäljellä, ensi viikon perjantainahan meillä on se klinikka jonka jälkeen meidän pitäisi saada alkaa ratsastaa taas, saa nähdä.

6 kommenttia:

 1. oi ihanasti sopii toi vaaleenpunanen ! :) toivotaan parasta että klinikalla menee hyvin,että pääsette taas pian normaaliin ratsastusrytmiin :) ja tosi ihania kuvia postaus täynnä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan toivotaan :) ja kiitti! (::

   Poista
 2. Ihana pinkki teema teillä :)! Ihania kuvia ja tosi kiva postaus :)
  '
  http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, meillä oli ennen _aina_ pinkkiä, kunnes mulla meni niin totaalisesti hermot siihen:D Nyt tälleen vuoden jälkeen voin toivottaa tuon värin takasin meidän värimaailmaan :D Ja kiitti! :)

   Poista
 3. Mun kaverilla on tollanen samanapanen huopa, oon aatellut joku kerta nolata Vipen ja laittaa sen sille... Huopa sopis hyvin teemaan kun silläkin on pepussa se sydän ;)

  Toi vaaleenpunanen näyttää hirmu hyvältä Arbaleesian päällä, ihan täydellinen väri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh ;)) ja jep se sopii sen nykyseen karvaan tosi hyvin! :P

   Poista