18. marraskuuta 2013

JOULUINEN STADIREISSU STARBUCKSIIN

Pakkohan siellä Aleksanterinkadun Starbucksissa oli käydä. Vaikka en tykkää erityisemmin kahvista, enkä Starbucksin ylihinnoittelusta, löysin mä silti itseni siemailemasta melkein kuuden euron piparkakkulattea ensin jonotettuani kiitettävät 30min.
Käytiin siis Inkan kanssa sunnuntaina tuolla juuri avatussa Starbucksissa. Mun mielestä kahvilat on tosi kivoja paikkoja ja hengailtiikin sitten siellä tovi. Mulla tuli ihan hullun jouluinen fiilis, kaikkialla oli jo joulujuttuja ja päädyinkin sitten kotona vielä leipomaan pipareita. Ihan outoa että jouluun on enään vähän päälle kuukausi. Kaikkialla on jo jouluvaloja ja -koristeita, ja mä ihan pokkana voisin todeta että vastahan kesä loppu. Vastahan lehdet oli vielä puissa ja ulkona ei tarvinnu takkia. Nyt yhtäkkiä aurinko laskee kolmelta ja ulkona jäätyy ilman toppatakkia.
Viikonloppuna piparin syönnin ohella katoin myös Taru sormusten herrasta-trilogian. Oon aina vihannut Lotreja jostain kumman syystä, katoin aiemmin tänä syksynä Hobbitin joka sai mut kiinnostumaan Tolkienin maailmasta. Nyt himpun verran sivistyneempänä vihdoinkin noi leffat nähneenä voin todeta, että ei ne niin huonoja ollutkaan. Itse asiassa mä tykkäsin niistä.

Tää oli nyt vähän tälläinen hassu kuulumispostaus, seuraavaks saatte varmaan pitkästä aikaa heppapostauksen. Ollaan nyt vihdoinkin päästy monen kuukauden jälkeen takaisin sellaiseen treenaukseen mitä meillä oli ennen loukkaantumisia. Ollaan menty kangilla, harjoiteltu laukanvaihtoja, ja koottu aika paljonkin. Arbaleesian työmotivaatio on tällä hetkellä aika korkea ja se jaksaakin päivä päivältä työskennellä tehokkaammin ja voisin ehkä uskaltaa jopa sanoa että jotain lihaksiakin pikku hiljaa alkaa näkymään. 

4 kommenttia:

 1. tosi ihania kuvia, ää, tuli heti sellane fiilis et pakko päästä tonne stadiin nyt! :D
  ja mä itekin olin ennen just tollee "lotr on ihan tylsä" ja mulla tuli siitä mielee vaan joku star wars tai sen tyyppinen, mut ku olin kattonu ne, rohkaistuin jopa lainaamaan kirjanakin (joka on kyllä vieläkin kesken..) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja jeep mä oikeesti yllätyin et tykkäsin niistä :D varsinki legolas oli nii paras :Dd pitäs varmaa seuraavaks kattoo viel pidennetyt versiot xd

   Poista
 2. Anonyymi20/11/13

  Ihanan joulunen tunnelma nois kuvis :)

  VastaaPoista