23. marraskuuta 2013

KANKITREENEJÄ JA BLOGISTA

Ekaa kertaa koko mun blogin historiassa voisin sanoa että mua hävettää mun postaustahti tällä hetkellä. Yksinkertasesti aika ei oo riittänyt bloggaukseen, joten no can do. Päätin sitten tehdä jotain asian eteen ja en ole vielä ihan päättänyt teenkö ihan joulukalenteria, mutta paljon erikoispostauksia ja kaikkea kivaa olisi tulossa joulukuussa. 

Arbaleesia on siis nyt ollut Espoonkartanossa pari viikkoa. Heppa on ihan kuin kotonaan, ei se ylipäätänsä oo koskaan stressanut muutoista. Kävin eilen sen kanssa ekaa kertaa maastossa ja olihan se vähän jännää kun piti mennä autotien yli ja sitten vielä pahempaa, kosken ylittävän sillan poikki. Pienen rohkaisun jälkeen se kuitenkin tallusteli ihan hienosti kaiken pelottavan ohi.
Mulla on ollu tällä viikolla teemana kanget. Ollaan treenattu varsinkin laukka-käynti siirtymisiä ja laukanvaihtoja. Oon itseasiassa vähän yllättyny kuinka hyvä se on ollut, vähän sillä rupee kiehumaan pää paljon kokoomista vaativissa tehtävissä mutta muuten me ollaan ihan oikeasti hyvässä treenivaiheessa. Tänään mentiin sitten nivelillä kevyesti ja kyllä huomas että heppa kanto ittensä ihan eri tavalla ja siirtymiset oli tosi hyviä. Tavotteena ois nyt mennä kangilla pari kertaa kuussa, ja pikku hiljaa päästä menemään niillä yhtä hyvin kuin nivelillä.

8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia ! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi23/11/13

  Hieno Arbaleesia! Olette kyllä edistyneet! / Jessi

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi sun saappaat :3

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis tuo bannerikuva! <3 Ja aivan mahtavan näköinen hevonen :3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista