27. syyskuuta 2013

KANKITREENIT

Nyt on syyskuu ja skoballa ajaessa mulla on päällä pitkähihanen, paksu huppari, toppaliivi ja toppatakki?? Mentiin eilen siis jäätävissä olosuhteissa Noran kanssa tallille.

Kuten jo mainitsin menin ekaa kertaa Arbaleesialla kangilla tässä pari viikkoa sitten. Silloin menin todellakin kevyesti, enkä vaatinut mitään. Sillä viimeksi kun pari vuotta sitten äiti kokeili sillä kankia, ei muistaakseni A oikein tykännyt ideasta. Nyt sillä ei ole ollut mitään asiaa mitään vastaan, ite vielä vähän totuttelen tohon tavaran määrään käsissä.
Milloin siltä muka on noin pyöreää ja nättiä ravia löytyny? Vois useemminkin vilautella liitokaviomoodiaan.
Tällä kertaa kaikki meni jo paljon helpommin ja sain enemmän kontrollia hevoseen. Ainoa mikä häiritsee on se, että Arbaleesia ei oikein tykkää jos kankiohja on ihan löysänä. Joten joudun pitämään sitäkin hieman tuntumalla, vaikka haluisin mennä se ihan löysällä näin aluksi. Tosin en kyllä käytä sitä kankiohjaa ollenkaan, kun tarvetta ei erityisemmin ole, ei sillä ole vielä oikein lihaksia millä koota itseään. A oli kuitenkin ihan superkiva ja meni paljon odotuksia paremmin. Vielä on toki paljon matkaa siihen että se toimisi kangilla yhtä hyvin kuin nivelillä.
Käytiin myös ottamassa syksyisempiä kuvia uutta banneria varten. Arbaleesia ei vaan edes jaksanut esittää kiinnostunutta, yhdessä kuvassa sentään on korvat hörössä.

13 kommenttia:

 1. oon sun uus lukija, ja nyt mitä oon sun pari postausta lukenu nii jatka samaan malliin :) tää sun blogis on tosi laadukas ja tälläsii on harvassa :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hyviä kuvia ja kaunis ratsukko! Blogiasi on aina ilo lukea! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja kuvia! Kiva että Arbaleesia on parempi :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2/10/13

  Missä tallissa Arbaleesia asuu? Ihania nää sun postaukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä Granåsassa :) Ja voi kiitti ♥

   Poista
 5. Anonyymi6/10/13

  Voisitsä joskus kertoo mien blogii saa tollee ettei kukaa pysty kopioimaan sun kuvia/tekstiä? Ja tää sun blogi on vaa nii ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :3 ja meet Ulkoasu->Lisää gadget->Html/javascript ja blogger ei antanu laittaa koodia tähän nii lisää tän linkin takaa löytyvä koodi sinne: http://pastebin.com/YM4FKjkL :)

   Poista
 6. Anonyymi4/1/15

  Selailin läpi sun vanhempii postauksii! Hauska nähä mitä kaikkee ootte puuhaillu :D ja IHANAT suojat Arbaleesialla!!
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää nää vanhat postaukset on kamalia :DD ja siis joo vois yrittää lahjoo äitii josko otettais noi taas käyttöön ;)

   Poista
 7. Maria5/1/15

  Nää on tosi kivoja :D!

  VastaaPoista