30. syyskuuta 2013

CHEEK @ FORUM

Mitä luksusta, jo toka kerta ku päästii katsomaan Cheekkiä tänä syksynä. Huomattiin siis instasta, että Forumissa järkätään ilmaiskeikka ja ei tarvinnu kahta kertaa miettiä lähteäkkö vai ei. Vaikka keikka kesti vaan viiden biisin verran niin kivaa oli taas. Tosin oli oikein mukavaa seistä siellä jo yli tunti ennen keikkaa odottamassa, okei jotkut oli tullu sinne jo 8.30 aamulla?
Pikkasen porukkaa kyllä oli paikalla?
Junaa odotellessa otettiin vielä parit hyvin lagiset kuvat jonkun randomin tuijottaessa junasta. Oli ihan mukavaa viettää tälläinen day-off koeviikosta, onneksi enään kaksi helppoa koetta jäljellä ja sit vapaus ja chilli uus jakso. Tosin ei mun kiirrellisyys helpota yhtään, varsinkin nyt kun ollaan vaihtamassa tallia.

5 kommenttia:

 1. kiva postaus :) oot nätti ja sul on ihanat hiukset :3

  voitko tehdä opastavaa postausta otsikon varjottamisesta? tai siis, you know.. tiedän että sen voi etsiä googlesta, mutta jos sulla on koodeja tallessa vielä jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ Ja hei kiitti ideasta, teen seuraavaks sellasen koontipostauksen kaikista html-koodeista mitä oon käyttäny ja mitä multa on kyselty :)

   Poista
 2. Mä näin sut siitä ruudulta, kun siel kuvattiin sitä yleisöä ennen keikan alkuu :DD Oli kyllä tosi hyvä keikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeikääää :Ddd Olin tosi hehkeen hei :D Ja oli kyl kiva kuulla noit uusii biisei liven :)

   Poista