31. elokuuta 2013

KUNHAN KAIKKI PYSYISI NÄIN

Arbaleesia on siis edelleenkin ihan puhdas, ja musta rupee vähän jo tuntumaan siltä että tää ei oo ihan sattumanvarasta. Ehkä se oikeasti nyt on parempi. Meillä on kuitenkin vielä syyskuussa aika yhdelle ulkomaiselle kiropraktikolle joka tulee Vihti Dressage Centeriin, sinne ollaan kaikesta huolimatta todennäkösesti menossa.

Alkuun vähän vanhempaa juttua, käytiin nimittäin Noran kanssa viime viikonloppuna ratsastamassa pitkästä aikaa yhdessä. Arbaleesialla oli kevyt päivä silloin joten ei menty mitään kummallista, baanattiin vähän ympäri derbykenttää.
 Pari päivää sitten käytiin äidin kanssa yhdessä ratsastamassa. Kokeiltiin pitkästä aikaa suoraa kielentilallista metallikuolainta, ja en tiiä pitää nyt pari kertaa mennä sillä ja kattoa miltä tuntuu. Nyt se oli vähän turhan eloisa suustaan, toisaalta se oli myös tosi ryhdikäs. Sekin kyllä saattoi johtua siitä että sillä oli ihan järkyttävästi pöllöenergiaa nyt kun väkirehua on nostettu. Ajattelin muuten, että ens kerralla kun meen voisin pyytää jotain ottamaan videota pitkästä aikaa. Viime video ratsastuksesta taitaa olla jostain tammikuulta :D
Ja enään 10 päivää mun synttäreihin! Kuvitelkaa et toivon lahjaks mm. laskinta?! Ah tätä pitkää matikkaa.. 

6 kommenttia:

 1. Anonyymi31/8/13

  Kivoi kuvii ja ratsastat tosi hyvin :D

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia, ihana hevonen ;) Mistä oot saanu noi saappaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tilasin Puolasta sellasesta kaupasta ku horsehouse.pl, tossa jopa ihan postaus siitä http://lifeasallu.blogspot.fi/2013/03/varusteurheilijan-taivas.html :)

   Poista
 3. Hahhah sulle ei käy hyvi ku nään sut seuraavan kerra xD

  VastaaPoista