14. elokuuta 2013

SADEPÄIVÄN ILO

Oikeasti siitä lähtien ku koulu alko nii on satanu ku saavista kaatamalla, pikkuhiljaa saisi jo loppua. Noh mielummin sataa nyt kuin kesälomalla. Saa nähdä kuinka uitettuja me ollaan viikonlopun festarin jälkeen, ollaan siis menossa Weekendiin Inkan kanssa. Tänään kuitenkin kamalasta säästä huolimatta olin tallilla, onneksi tuolla on maneesi. Viisas hevonen oli pysyny koko päivän sisällä karsinassaan, eli vastassa ei ollu märkää rättiä. 
Kapusin Arbaleesian selkään ja äiti otti parit kuvat ratsastuksesta. Arbaleesiahan on taas menossa huonompaan suuntaan ja yritetään nyt saada Vermoon aika. Ratsastin vaan 30min, suurimmaksi osaksi käynnissä. Pari ravipätkää otin, mutta ei ne takajalat vaan tuu kunnolla mukaan. Kengittäjäkin sanoi, että sitten kun Vermoon mennään niin takapolvet olisi hyvä kuvata. Jotenkin vaikuttaa siltä, että kun yksi ongelma hoidetaan niin heti tulee toinen perään. Tai no, tolla tavalla meidän viimeset pari vuotta onki menny...
Kaikesta ikävästä huolimatta Arbaleesia jaksaa aina piristää, kattokaa mitä poninaama! Söpöliini ♥
Eikö sillä ookkin muuten tosi söpö siili, sen harja on koko kesän aikana kasvanu huimat 7cm. Tätä menoo sillä on toi loppuelämänsä.

6 kommenttia:

  1. Ihana hepo ja upeita kuvia! :)

    http://downonthecornerr.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14/8/13

    katos kerranki osaat ratsastaa oikeen kokosella hepalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos niimpä onki sattunu käymään!

      Poista
  3. Kiva postaus, kivoja kuvia ja ridaat tosi hyvin! (:

    http://kerranjaaina.blogspot.fi/

    VastaaPoista