12. elokuuta 2012

Kivenlahti-Maarianhamina

Noniin eli pääsin vihdoin kotiin ja nyt sitten tulee oikea superpostaus purjehdusreissusta. En nyt noista välisatamista jaksa kirjoittaa, kerron lähinnä pääpointit ja tietenkin kuvapainoitteinen postaus. Seuraava viikkokin tulee olemaan hektinen aivan kuten tämän päiväinen lennolle lähtö, siitä lisää myöhemmin, tuuria onneksi oli.

Eka isompi satama oli Hanko, siellä kiertelin sairaan paljon pyörällä ja kuvailin ympärinsä. Aurinkoa tuli otettua myös kuten koko reissun aikana ja ihan kivasti tuli rusketusta.

Sieltä mentiin Kasnäsiin ja sielläkin tuli pari kuvaa räpsäistyä, nyt tuli mieleen että ruokavalio veneellä oikeasti siis, kalaa, kalaa, kalaa, äyriäisiä, patonkia, roiskeläppiä (Saarioisten mikropizzaa siis) ja keksejä... Terveellistä :D

Sitten muutaman välisataman kautta Glada Laxeniin jossa tuli vähän kuvattua tuollaisella luontopolulla ja sitten taas välipysähdyksen kautta Rödhamniin jossa kuvailtiin taas vähän saariston luontoa.


Maarianhamina päätepisteenä ja hengailtiin muutama päivä siellä, vuokrattiin auto ja käytiin syömässä toisella puolella Ahvenanmaata Havsviddennissä, hyvää ruokaa oli kuten viime vuonnakin. Lauantaiaamuna kriisi iski. Lähdettiin normaalisti lentokentälle, aika tiivis aikataulu muutenkin eikä asiaa auttanut se että 15min ennenkuin chek-in sulkeutui älysin että passi jäi veneelle?! Ei voi härreguud sitten ajettiin pikku Yariksella ihan täysiä veneelle, juoksin paljain varpain kamalalla betonilla hakemaan passini veneestä. Ehdin sitten minuuttia ennen sinne ja selvisin, jälkeenikin tuli jopa ihmisiä vielä.. Huh, kyllä adrenaliini virtasi..Käytiin eilen vielä stadissa Inkan kanssa ostelemassa viimeisiä kirjoja ja nyt hillutaan sitten meillä. Ensi viikolla sitten tiistaina kouluun, eih kesäloma valui ihan whups ohi.. Keskiviikko ja torstai sitten Arbaleesian hoitelua pitkästä aikaa! Perjantaina lähtö Weekendiin! Jeah!

2 kommenttia:

  1. vitsi oot ruskee!! ja ihania kuvia muutenki (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oooo tarpeeks :D okei iha semihyvä mut viime vuoden <3

      Poista