31. elokuuta 2012

Pieni video Arbaleesiasta

Muistakaa kysellä ahkerasti! Pari ansioitunutta lukijaa jo laittanut kysymyksiä, hei teitä on yli sata niin kyllä pitäisi löytyä enemmän kysymyksiä :) Tähänkin postaukseen voi laittaa kysymyksiä jos ei tuonne jaksa.


Menin tänään taas Arbaleesialla ja keskityin aluksi tosi paljon kulmiin. Tein paljon erilaisia kulmia, välillä tehtiin etuosakäännöksen 1/4 ja välillä takaosakännöksen 1/4 ja sitten teräviä, pyöreitä, kaikenlaisia. Varsinkin keskityin pohkeen merkitykseen, kulmat on aina olleet Arbaleesialle helppoja, mutta halusin silti alkulämmittelyksi vähän muistuttaa itseänikin välillä siitä, että ulkopohkeella myös käännetään ja että sisäpohkeella pidetään heppa oikealla tiellä.
Sen jälkeen parit pohkeenväistöt niin, että suoraa ensin pohkeenväistöä josta samantien putkeen siirtyminen sulkuun. Ne meni tosi hyvin ja heppa ymmärsi hyvin idean. Pikkupätkät avoa jotka nekin meni hyvin. Tähän perään oikein etenevää ravia, joka jäi haaveksi koska heppa oli varsinkin edestä vähän jumissa. Vähän väsy se muutenkin oli parin viime päivän takia, jouduin vähän väliä kannattelemaan sen päätä kuten videolta näkyy, välillä se oli taas tosi kevyt edestä. Ravissa ja laukassa en vieläkään vaadi oikein mitään, kunhan on aktiivista ja etenevää niin kaikki on hyvin. En viitsi kiusata siltä vielä millään varsinaisilla tehtävillä. 

Älkää sitten tuomitko pikkusta tuon videon takia, muistakaa että pitkälti yli vuoden saikku ollut joten meno on sen mukaista. Samoin itse olen viimeksi kunnolla ratsastanut kesäkuussa.. Se kuitenkin yrittää parhaansa ja kokoajan paranee :) Ensi kerralla ajattelin panostaa siirtymisiin, kuten videosta näkyy ne ovat välillä vähän hassuja. Laatuvideo muuten, mitäköhän oikein kävi...

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. heheh, popitaks tota biisii tai jotai? ;DD

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/9/12

  Näytätte tosi hyviltä, mutta kannattaa tosian panostaa siirtymisiin. Älä ota tätä mitenkään pahalla, mutta Arbaleesia näyttää vetävän itssensä pitkäksi ravi-käynti siirtymisessä. Ihan vinkkinä siis vaan, kyllähän toi hyvältä näyttää sairasloman jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ota koska huomasin sen itsekin :) Juuri siitä sainkin idean että voitaisiin vähän kehittää sitä (tämähän johtuu siitä ettei se jaksa pitää itseään kasassa siirtymisissä kun ei ole lihaksia)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tota kommenttii ei voinutkaan muokata? Ku huomasin et kirjotin Arbaleesian nimen väärin!:D Mutta ootte hieno pari, ja Arbaleesia on niin hieno!

   Poista
  2. Haha kiitos kivoista sanoista :)

   Poista