28. elokuuta 2012

Keep calm and freeze

Jäädyin tuolla kun ajoin skoballa tallille, syksy tulee... Puutkin oli ihan kulahtaneita? Noh, menin Arbaleesialla ja vooi se oli ihan innoissaan siellä maastoesteiden seassa. Se olisi mielellään vähän hypellyt, mutta odotellaan nyt vielä. Ehkä me kohta voidaan hypätä sen 30cm tukin yli :)
Kattokaa tota ravia! Ihanan pyöreää ja laajaa liikettä, just sitä mitä halutaan
Menin siis Arbaleesialla tuolla takalaitsalle tehdyllä maastoesteradalla, pohja oli kivan kuiva ja melko tasainen. Mentiin aluksi pitkät alkukäynnit ja sitten käynnissä vähän pohkeenväistöjä ja avoja. Tarkoituksena vähän avata heppaa sivuttaissuunnassakin. Ihan hyvin se meni, maastoesteet (ja niitä hyppivät pikkuponit) häiritsi sen mieltä kuitenkin ja keskittyminen vähän väliä herpaantui. Sen jälkeen pari kierrosta ravia molempiin suuntiin, tarkoituksena saada vain isoa laajaa liikettä. Pari kertaa onnistuttiin kivasti saamaan oikein laajaa ja hienoa ravia. Otin sitten vielä pari ravisuoraa, heppa sai mennä niin kovaa kuin pääsi ja oikein venyttää askelta. Noh laukkaanhan sen päätyi lopuksi ja mentiinkin sitten oikein isoa ja laajaa laukkaa ja heppa kyllä tykkäsi kun sai vähän laukkailla kovempaa.
Aika tälläinen peruspäivä A oli kiva, oma perusitsensä. Nyt pitää vähän saada lihaksia lisää niin päästäisiin pomppimaan niitä maastoesteitäkin joskus :) Kuvien laatu on kröh ehana, oli niin kamalan pimeää? Tietenkin heti kun lopetettiin aurinko paistoi ja oli ihan kirkasta..

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää meno kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokoajan pikkuhiljaa menee vielä paremmaksi :)

      Poista