21. heinäkuuta 2015

EXTEMPORE

Lähdin nyt hieman yllättäen purjehtimaan, eikä minulla ole teille oikein mitään materiaalia varattuna lomani ajaksi. Joudun jopa elämään ilman Netlflixiä koko tämän ajan, onneksi on sentään Les Misérables. Ja Marvelin sarjakuvia, heh. Kerron nyt kuitenkin vähän viimeaikaisia kuulumisia kännykkäkuvilla höystettynä.

Arbaleesialla kävi tässä viime viikon perjantaina eräs saksalainen akupunktiohoitaja. Sunnuntaina menin sillä kevyesti vähän fiilistellen ja Arbaleesia käveli todella hyvin selkänsä läpi. Selkeästi hoito tehonnut vaikka itse olen huonojen kokemuksieni takia vähän skeptinen.
Meillä ei muuten olekaan niin huonot maastot mitä kuvittelin! Olemme nyt erään tallikaverin saattelemina käyneet koko poppoo koiraa myöten paljon maastossa, ja siellähän saa tehtyä vaikka kahden tunnin lenkkejä! Mä kun kuvittelin että ne rajoittuu sellaiseen alle tunnin reittiin puoliksi asfaltilla. Yhdellä nk. hevosenkengällä voi jopa ravata ja laukata. Lähistöllä pitäisi olla jopa vanha hiekkakuoppa!

Tänään heräsin sitten kukonlaulun aikaan, jotta ehtisin ratsastamaan ennen veneelle lähtöä. Menin pitkästä aikaa kangilla, ja Arbaleesia tuntui alkuun todella kivalta ja kevyeltä edestä, kunnes väsähti ja sitten homma vähän lössähti.
Tällä hetkellä olen siis veneellä, koko päivän aurinkoa ottaeena ja nyt juustoiltaa viettämässä. Palailen teidän pariin viikon päästä!

2 kommenttia: